Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Pontosan fejeztük be a bajnokságot

Pontosan fejeztük be a bajnokságot

Bár ebben az idényben nem sikerült legyőzni az Orosházát, két döntetlent (elsőt még a Magyar Kupában) kiharcoltunk ellenük

Mini ünnepséggel kezdődött a találkozó, a hazaiak díszsorfala között lépett pályára a bajnokcsapat. Meglepetésre nálunk tartott tovább az ünnepi hangulat, pillanatok alatt ellépett a vendéggárda. Négy perc után Herbert mester letette a zöld táblácskát és közölte a srácokkal, hogy elkezdődött a meccs. Innen folyamatosan üldöztük az orosháziakat és a 20. minutumban utol is értük Őket (12-11). Bakó Botond is időt kért, de Gera Pali ihletett védései és a relatíve sok (de jogos) kiállítás miatt elléptek a mieink, s a szünetig három gólos előnyt kovácsoltak.

Sajnos a második félidő elején felpörögtek a vendégek, a mínusz háromból, plusz négyet csináltak. Ebben a szakaszban már nem nagyon volt védett labdánk, bár mindhárom kapusunk pályára került. Végül mi egyenlítettünk, de egyáltalán nem érdemtelenül.

A meccs után kapták meg a srácok, a nagyon megérdemelt bronzérmet.

ContiTech FKSE-Algyő- Orosházi FKSE-Linamar 33-33 (18-15)

Algyő 300 néző, vezette: Felhő, Öcsi

FKSE: GERA- BALDA 7, NÉMETH 10/5, Varsandán, Árpási 2, John 2, Temesvári 2. Csere: Kiss O., Nagy M. (kapus) DOLEZSÁL 3, Mezei 4, Magyar 2, Sunajkó 1. Szabó. Edző: Herbert Gábor.

Kiállítások: 10 ill. 18 perc. Hétméteresek: 6/5 ill. 4/4.

Herbert Gábor: - Kicsit az egész évnek a lenyomata volt ez a mérkőzés. Csináltuk a mérkőzés nagy részében szép dolgokat, időnként szenzációs dolgokat, felkészültek voltunk, azután amikor azt hittünk, hogy felkészültek vagyunk becsúszott egy pár olyan hiba, amiről beszéltünk. Én azt gondolom, hogy egy nagyon jó csapattól szereztünk egy pontot. Kicsit sajnálom, hogy az idényben nem tudtuk legyőzni Őket, hisz ősszel a Magyar Kupa meccsünk is döntetlen lett. szégyenkezni valónk egyáltalán nincsen, pici extra hiányzott a második félidőben, de a csapatnak volt tartása, mert mínusz négyről is felálltunk, visszajöttünk ezért büszke vagyok Rájuk. Magamra is egy kicsit mérges vagyok, mert ingerültebb voltam a megszokottnál, de ez azért van, mert ezt a meccsen nagyon, nagyon megszerettem volna nyerni, illetve megszerettük volna nyerni, de végül nem sikerült, de ennek ellenére azt mondom, hogy félig tele a pohár és nem azt, hogy félig üres.

További híreink

Algyőn járt a Béke Futás
Algyőn járt a Béke Futás

Csodálatos műsorral készültek az algyői ovisok a Béke Futás Algyőre érkező csoportjának. Molnár Áron polgármester átvette a fáklyát, amely már 155 országban járt. Az algyői futók kíséretében Hódmezővásárhelyre indult tovább a láng és a béke üzenete.

Kölcze vezérletével, ponttal búcsúztak az osztálytól a lányaink
Kölcze vezérletével, ponttal búcsúztak az osztálytól a lányaink

Gondolom, az sokat elmond egy csapatról, ha 29 kapott gól ellenére a kapus a legjobb. Szépen harcolt a csapat és szépen, ponttal búcsúzott az osztálytól. A meccs mindkét csapat számára nyerhető volt, így teljesen korrekt a döntetlen. Egy nagyon nehéz, sok gonddal járó idényre tett pontot a csapat, a szó szoros értelmében.

Gyereknap
Gyereknap

Fergeteges gyereknap a Borbála Fürdő előtti parkban 2019. május 26-án 10-17 óráig. Részletek a plakáton!

Gyeviép Nonprofit Kft. munkatársakat keres
Gyeviép Nonprofit Kft. munkatársakat keres

Gyeviép Nonprofit Kft. munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe...

Nemez szakkör a Tájházban
Nemez szakkör a Tájházban

2019. május 18-án szombaton 9-12 óráig várnak minden kedves érdeklődőt csatos tárca készítésre a Tájházba!