Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Osztálynyi különbség

Osztálynyi különbség

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.
Sajnos a hazai csapat sem volt túl vendégszerető, pillanatok alatt átrohantak a mieinken. Pedig a „testtömegindexük”, hogy a kézilabda professzorát idézem nem volt nagyobb, mint a mieinknek, sőt.
Amíg a zöldek vágtáztak, mi csak poroszkáltunk. Ha így nézem a mínusz tíz ránk nézve hízelgő.

FTC KN Kft II- FKSE-Algyő 33-23 (17-10)

Bp., 50 néző, vezette: Gyurcsek, Szarka (korrekten)
FKSE: Hódi - Szekeres, ÜVEGES 7/3, MADARÁSZ 10, Szilasi, Pintér 3, Farkas 1. Csere: Kőszegi (kapus), Záhonyi 1, Molnár 1, Temesvári, Gyürki, Vass. Edző: Kovács Bence.
Kiállítások: 4 ill. 6 perc, Hétméteresek: 2/1 ill. 5/3.

Kovács Bence: - Teli gatyával nem lehet eredményt elérni. Sem a védekezéssel, sem a támadással nem voltam elégedett. A továbbiakban ennél sokkal több kell, ha valamit el akarunk érni.

További híreink

Pontot hagyott Zuglóban az ifink
Pontot hagyott Zuglóban az ifink

Prislinger Tibor: - Végig kiélezett meccsen az utolsó öt másodpercben buktuk az 1 pontot. Voltak nagyon jó megoldásaink, szépen küzdött a csapat, de az utolsó gólt el lehetett volna kerülni, ha jobban odafigyelünk! Dolgozunk tovább, küzdünk a dobogóért!

Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn
Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn

Algyőn öt éve nem volt emelés az étkezési térítési díjakban, azonban a legutóbbi képviselő-testületi ülésen úgy döntöttek, hogy márciustól megnövelik az árakat. Bella Árpád, a Gyevitur Nkft. ügyvezetője kérte az árak módosítását annak érdekében, hogy a kiadásaikat fedezni tudják, és ne legyen veszteséges az önkormányzati cég.

Állatbarát szállodaként is csábító az algyői Levendula Hotel
Állatbarát szállodaként is csábító az algyői Levendula Hotel

A Dél-Alföld egyik csücskébe pöttyintett, levendulaillatú Provence elvarázsolja az ide látogató turistákat. A Szeged szomszédságában található algyői hotel csendet, végtelen nyugalmat, szemet gyönyörködtető tájat ígér – és most már a vendégek házi kedvenceinek is!

Villamosenergia-szolgáltatás szünetelés
Villamosenergia-szolgáltatás szünetelés

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az NKM Áramhálózati Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

Szombaton ifiként vereség, vasárnap a saját korosztályban nagy különbségű győzelem
Szombaton ifiként vereség, vasárnap a saját korosztályban nagy különbségű győzelem

Komoly terhelésnek van kitéve Gera Pál csapata. Szombaton, Mezőtúron lépett pályára jelentős számú serdülő játékossal, ifi meccsen, ahol bár 34 gólt lőtt, mégis kikapott. Sulyok Rebi az ifi után a felnőttben is játszott, majd ma (vasárnap) Gödön mutatta be fantasztikus tehetségét.