× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Óriási karambol volt az algyői Tisza-hídnál, teljes az útzár

|
2023. május 05. | Rendőrség

Szeged365 olvasói információk alapján három autó ütközött este háromnegyed 8 környékén az algyői Tisza-hídnál, két SUV és egy kisteherszállító, közülük kettő az út melletti fűben landolt. Az úttest telis-tele van törmelékkel.

A cikkünkben lévő fotó a HMVHLY CarLife csoportból származik, János töltötte fel.

A baleset az Algyői Halászcsárdánál lévő kereszteződésben történt, az ORFK esti sajtóügyeletétől azt tudtuk meg, hogy a háromból két autóban nyíltak ki a légzsákok. A tűzoltók jelenleg áramtalanítják az autókat, a helyszínre a mentősök is kiérkeztek, nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy négy könnyebb sérült van, őket kórházba szállították.

forrás: szeged365.hu (Kisházi Sándor)

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×