× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ökölvívó verseny

|
2015. június 25. | Sport
Helvécián június 20-án megrendezett Gönczi Róbert Emlékversenyen mérették meg magukat az algyői sportkör ökölvívói.

Ökölvívóink a Helvécián megrendezésre kerülő Gönczi Róbert Emlékversenyen szerepeltek az elmúlt héten. A versenyen 9 egyesület, 70 versenyzője gyűlt össze. Mieink közül elsőként Csehó Zsanett (75 kg) lépett szorítóba a kick-box berkekben világbajnoki címmel rendelkező Brunner Boglárka ellen, s mivel jelentős súlykülönbség volt a versenyzők között, ezért csupán bemutató mérkőzésre került sor.

Farkas Ádám (75 kg) kiélezett küzdelmet követően sajnos 2-1 arányú pontozásos vereséget szenvedett eleki ellenfelével szemben.

A nap utolsó és egyben főmérkőzését Szalai-Hetényi Ákos (91 kg) vívta, aki a tőle jóval rutinosabb kecskeméti ellenfelét rendkívüli győzni akarásával, szó szerint felőrölte, és győztesen hagyta el a szorítót.
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×