× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ökölvívó verseny

|
2015. június 25. | Sport
Helvécián június 20-án megrendezett Gönczi Róbert Emlékversenyen mérették meg magukat az algyői sportkör ökölvívói.

Ökölvívóink a Helvécián megrendezésre kerülő Gönczi Róbert Emlékversenyen szerepeltek az elmúlt héten. A versenyen 9 egyesület, 70 versenyzője gyűlt össze. Mieink közül elsőként Csehó Zsanett (75 kg) lépett szorítóba a kick-box berkekben világbajnoki címmel rendelkező Brunner Boglárka ellen, s mivel jelentős súlykülönbség volt a versenyzők között, ezért csupán bemutató mérkőzésre került sor.

Farkas Ádám (75 kg) kiélezett küzdelmet követően sajnos 2-1 arányú pontozásos vereséget szenvedett eleki ellenfelével szemben.

A nap utolsó és egyben főmérkőzését Szalai-Hetényi Ákos (91 kg) vívta, aki a tőle jóval rutinosabb kecskeméti ellenfelét rendkívüli győzni akarásával, szó szerint felőrölte, és győztesen hagyta el a szorítót.
 

További hírek

Algyőnek számos olyan lakosa volt az idők folyamán, akik hírét vitték községünknek. Tehetségükkel, munkájukkal és odaadásukkal példát állítva mindenki elé. Egy elhivatott algyői fiatalember is erre az útra lépett, és hétről hétre méretteti majd meg magát a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorában...

2020. október 20. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. emelet 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. október 19. | Önkormányzat Bővebben

Régi edények és különböző használati tárgyak, de még a nyolcvanas évekből származó Grundig tévé is van abban – a hétvégén átadott – algyői Látványraktárban, aminek a tájházban találtak helyet.

2020. október 19. | Kultúra Bővebben

Egy török pipát is rejtett a kert Algyőn, még mindig egészben van, a tulipános minta is látszik rajta. Emellett Árpád-, bronz- és avarkori tárgyak maradványai is előkerültek a föld alól, tárlaton mutatják be ezeket.

2020. október 16. | Kultúra Bővebben

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

2020. október 14. | Sport Bővebben

×