× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ökölvívó verseny

|
2015. június 25. | Sport
Helvécián június 20-án megrendezett Gönczi Róbert Emlékversenyen mérették meg magukat az algyői sportkör ökölvívói.

Ökölvívóink a Helvécián megrendezésre kerülő Gönczi Róbert Emlékversenyen szerepeltek az elmúlt héten. A versenyen 9 egyesület, 70 versenyzője gyűlt össze. Mieink közül elsőként Csehó Zsanett (75 kg) lépett szorítóba a kick-box berkekben világbajnoki címmel rendelkező Brunner Boglárka ellen, s mivel jelentős súlykülönbség volt a versenyzők között, ezért csupán bemutató mérkőzésre került sor.

Farkas Ádám (75 kg) kiélezett küzdelmet követően sajnos 2-1 arányú pontozásos vereséget szenvedett eleki ellenfelével szemben.

A nap utolsó és egyben főmérkőzését Szalai-Hetényi Ákos (91 kg) vívta, aki a tőle jóval rutinosabb kecskeméti ellenfelét rendkívüli győzni akarásával, szó szerint felőrölte, és győztesen hagyta el a szorítót.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×