Az Ősgyeviek Baráti Köre szeretettel meghívja tagjait, valamint az érdeklődőket az algyői falunapokon tartandó rendezvényekre. Találkozónkon a szokásos halászlé lesz az ebéd, valamint sült hal.

"> Az Ősgyeviek Baráti Köre szeretettel meghívja tagjait, valamint az érdeklődőket az algyői falunapokon tartandó rendezvényekre. Találkozónkon a szokásos halászlé lesz az ebéd, valamint sült hal.

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

ŐBK: program tagoknak és érdeklődőknek

|
2013. április 12. | Napjaink

Az Ősgyeviek Baráti Köre szeretettel meghívja tagjait, valamint az érdeklődőket az algyői falunapokon tartandó rendezvényekre.

Találkozónkon a szokásos halászlé lesz az ebéd, valamint sült hal. Jelentkezni lehet: Pálföldi Mártonnénál. Cím: Algyô, Vadvirág utca 26., telefonszám: 229-709, vagy a mobilon a 20-393-8833 szám. Ebéd igény bejelentési napok: 2013. április 13–14., valamint április 20. és 21. Utolsó jelentkezési nap: április 21.

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×