× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nyelvtanfolyamok a Könyvtárban

|
2015. február 08. | Oktatás
Újra szeretnénk felmérni az algyői lakosság igényét angol és német nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban. A szegedi Katedra Nyelviskola kihelyezett tanfolyamokat indított 2014. év elején, Algyőn angol kezdő szinten, amelyet 2015-ben szeretnénk folytatni, ha szükséges. Az órák heti két alkalommal, tetszőleges időpontban, a Könyvtárban lesznek. Az iskola algyői lakosoknak már eddig is kedvezményt biztosított. Az angol kezdő tanfolyamra már sokan jelentkeztek, amit terveink szerint el is indít az iskola. A konzultációs időpontról minden jelentkezőt a megadott telefonszámon értesítünk. A német kezdő nyelvtanfolyamra is van már jelentkező, viszont a tanfolyam indulásához még szükséges néhány tanuló jelentkezése a létszám minimum miatt.

Az Euro Nyelviskola konzultációs időpontja a kihelyezett angol és német kezdő nyelvtanfolyamokkal kapcsolatban a Könyvtárban lesz 2015. február 10.-én (kedd) 17 óra 30 perckor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Az előre feliratkozott érdeklődők jelentkezésére feltétlenül számítunk!

További információ és jelentkezés a Könyvtárban: 62/517-170
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2023. december 23. napjától 2024. január 1. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2023. december 09. | Önkormányzat Bővebben

Javult a határ menti folyóvizek állapota annak a 4,06 millió eurós (1,542 milliárd forintos) költségvetésű, uniós támogatással megvalósuló beruházásnak köszönhetően, mely során négy romániai és két magyarországi településen korszerűsítették a szennyvíz-kezelését – közölte Tóth Godó Valéria, a Szegedi Vízmű Zrt. projektvezetője szerdán Szegeden.

2023. december 08. | Gazdaság Bővebben

Az Algyői kétségkívül az egyik legjobb a Napfény Városának vonzásköréből, ha a halételeket vizsgáljuk. Persze még akkor is komoly vetélytárs a Kiskőrössy, az Öreg Kőrössy és a Fehértói. Amennyiben csak a halászlét vizsgáljuk, a magam részéről Kárpát medencei szinten az Algyőit halászcsárdáét tartom a legmeggyőzőbbnek a tiszai (szegedi) műfajban.

2023. december 07. | Gazdaság Bővebben

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

×