Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Most kell szerénynek maradni, avagy beakadt a caps-lock

Most kell szerénynek maradni, avagy beakadt a caps-lock

Ifi csapatunk harmincat tett közé.

Férfi ifjúsági bajnokság, NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- Bp. Elektromos 47-17 (21-9)

Algyő 80 néző, vezette: Bartolák, Hirth
FKSE: BORÓCZKY 1- KREMER 1, MÍG 3, TÓTH, BAJUSZ 7, VASS 8, CSÓTI 3.  Csere: SZÉLL, HÓDI (kapusok) MOLNÁR 7/1, NAGY, MÉSZÁROS 1, PINTÉR 3, BARANYAI 8, FARAGÓ 5, SZILASI. Edző: Prislinger Tibor.
Kiállítások: 8 ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1 ill. 2/1.
 
Prislinger Tibor: - Ez a MI napunk volt, élveztük a játékot és szépen fokozatosan felőröltük ellenfelünket. Gratulálok a srácoknak, de nem szabad ebben ragadni, ennél már csak nehezebb dolgunk lesz.

Még mindig gödörben van a férfi serdülő csapatunk

Férfi serdülő bajnokság, NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő-ÓAM-Ózdi KC 24-29 (11-14)

Algyő 65 néző, Vezette: Bartolák, Hirth.
FKSE: HÓDI- Farkas 1, PINTÉR 8, MADARÁSZ 6, Üveges 4, Szekeres 1, Szilasi 2. Csere: Kőszegi (kapus) Molnár, Vass,  Gyürki, Bakacsi, Temesvári 2, Edző: Kovács Bence
Kiállítások: 2 ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/0 ill. 1/1.
 
Kovács Bence: - Nem úgy indul ez a tavasz, ahogyan azt én szerettem volna. Nem voltunk ott teljesen fejben és nagyon sok technikai hibával játszottunk, ami főként a kapkodásból, és a nem oda figyelésből adódott. Én is hibáztam a második félidőben, nagyon rosszkor kaptunk egy kettő perces büntetést, ami a vehemensségemnek volt köszönhető. Több volt ebben a meccsben. Küzdeni akarásból jól vizsgáztunk, viszont ha érmet szeretnénk, akkor bravúrokra lesz szükség ettől jobb csapatok ellen. Köszönjük a szurkolást!

Tovább menetel a leány serdülő csapatunk

Női serdülő bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- Szentendrei NKC 29-8 (12-4)

Algyő 75 néző, vezette: Grézló, Miklós
FKSE: NYERGES- Lantos 3, CZIFRA 5, FÜZESY 5/1, Belovai 1, Nagy 4, FARKAS M 3. Csere: Szilágyi (kapus), FARKAS F. 4, Mazurák 3/1, Békési 1, Sulyok. Edző: Gera Pál.
Kiállítások: 0 ill. 0 Hétméteresek: 4/2 ill. 2/2.

Gera Pál: - Gratulálok a lányok a győzelemhez, Dolgozunk tovább, jövő héten nagyon fontos mérkőzésünk lesz a dobogóért folytatott harcban.
 

További híreink

Új piactérrel gyarapodik Algyő
Új piactérrel gyarapodik Algyő

A Vidékfejlesztési Programban 16 millió forintot nyertek erre a célra, ezt a keretösszeget saját forrásból 22,6 millió forintra kellett növelni.

Gallyazási munkák
Gallyazási munkák

Cégünk az NKM Áramhálózati Kft. fagallyazó partnereként 2020 február hónapban az elektromos hálózat biztonsági övezetének karbantartása céljából gallyazási munkákat végez az Önök településének belterületén.

Negyven alá nem adjuk
Negyven alá nem adjuk

A múlt heti idegenbeli 42-22 után ezúttal is negyven fölé jutottak a lányaink, mi több, most húsz alatt tartották a bácsalmásiakat. Mindenki játszott, ennél nagyobb öröme nem is lehet egy trénernek. Így tartjuk az egypontos előnyünket a csabaiakkal szemben.

Kár volt az első félidőért
Kár volt az első félidőért

Az őszi idény végén még úgy tűnt, harcban lehetünk a dobogóért. Az azóta eltelt időben történtek miatt most már a biztos bennmaradás lesz a cél. Erre igazából a Fradi elleni meccs első félideje ébresztett rá bennünket.

Osztálynyi különbség
Osztálynyi különbség

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.