× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Megyei kézilabda algyői eredményei

|
2021. április 21. | Sport

Megyei kézilabda rangadót vívtak az algyői férfiak

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 18. forduló: Tigrisek Csongrádi KSE (11.) – QSM Algyő (5.) 23–30 (12–14)

Csongrád, zárt kapuk mögött.
Tigrisek Csongrádi KSE: Szabó D. 4, Sebők 4, Csernák 2, Kiss B. 3, Kovács D., Kocsis, Huszák 4, Morva 1, Losonc 5, Palásti, Korom, Gömöri. Játékos-edző: Losonc László.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass 9, Vajna, Blaskó 2, Temesvári 4, Magyar 4, Fekete 1, Pintér, Míg 2, Simon 4, Branyiczki 3, Nagy, Morva 1. Edző: Pásztor István.

Losonc László: – Három nap alatt a második meccsünket játszottuk. 50 percig méltó partnerei voltunk az Algyőnek, aztán elfáradtunk, illetve az egész találkozón azt éreztem, hogy nem állt össze kellőképpen a védekezésünk.

Pásztor István: – Fontos két pontot sikerült szerezni Csongrádon egy harcos és nagy iramú mérkőzésen. Mindkét csapaton látszott, hogy végig nagy lesz a küzdelem. Az első félidőben felváltva estek a gólok, a védekezésünk jól működött. A második félidő közepétől tovább tudtuk játszani a gyors és pontos játékunkat, a hazai csapat elfáradt és sok hibával játszott. Gratulálok a csapatnak!

Folytatódik a versenyfutás a feljutásért

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 21. forduló: FKSE Algyő (1.)–Gyula (6.) 40–15 (24–9)

Domaszék, zárt kapuk mögött.
FKSE Algyő: Dobó – Szepesi 2, Rózsa 4, Nikolayenko 5, Zsilák 2, Ladics 4, Csáki 3. Csere: Aradi (kapus), Aracsi 6, Vér 1, Boros, Lovistyék 2, Ilyés 5, Gercsó, Farkas 3, Vass 3. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Az első félidőt szinte tökéletesen sikerült zárni, a másodikban még tovább növeltük az előnyünket. Egy szóval elégedett vagyok a csapattal! A versenyfutás a feljutásért folytatódik, még három bajnoki mérkőzésünk maradt hátra. Jelenlegi legjobb NB II.-es feljutási esélyesként ugyanennyire koncentráltan kell küzdenünk, és meglesz a várva várt siker. Legközelebb matematikailag is bajnokok lehetünk, amit már nagyon várunk, egész évben ezért dolgoztunk, küzdünk, harcolunk tovább!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×