Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Meg van a bronz, győztünk Békésen

Meg van a bronz, győztünk Békésen

Újabb éremmel gazdagodott a klubunk. Kora délután a serdülő lányok nyerték meg az aranyat, most pedig a top csapatunk győzött Békésen, s megszerezte a bronzérmet. Amint azt az előzetesben írtam, ilyen felnőtt érmünk (férfi vonalon) még nem volt. Azt mondják a sporttudorok, hogy elég a lefújás előtti pillanatban vezetni. A mieink nem bízták ennyire a végjátékra, de az igaz, hogy zömében a hazaiak vezettek, de 22-22 után az utolsó hét percet 5-2-re hoztuk és indulhatott a kőrtánc, mert az utolsó meccstől függetlenül meg van a harmadik hely.
Amikor a tavaszi idény rajtja előtt, Höresz azt mondta, hogy számára csak a harmadik hely az elfogadható, kissé kételkedtem, így hát Neki és a CSAPATNAK is óriási respect!

Békés-Drén KC-ContiTech FKSE-Algyő 24-27 (14-13)

Békés 250 néző, vezette: Rontó, Szanyi.
FKSE: Nagy- Balda 3, Németh 7/1, Dolezsál, Árpási 2, John 5, Temesvári 3. Csere: Kiss O. 1 (kapus), Magyar, Varsandán 2, Sunajko 2, Mezei 1, Lőrincz 1, Vass. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 10 ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1 ill. 3/1.

Herbert Gábor: - Nagyon értékes emberekkel dolgozom együtt, és nagyon büszke vagyok, hogy az év végén megérdemelt érem fog a nyakunkba kerülni!

További híreink

Pályázat 13 lakásingatlan kedvezményes használatára
Pályázat 13 lakásingatlan kedvezményes használatára

Az „Esély Otthon az algyői fiataloknak" (EFOP-1.2.11-16-2017-00045) elnevezésű pályázat keretében az Algyő, Kosárfonó utca 16. szám alatti ingatlanban 13 lakás került kialakításra. Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet a lakásingatlanok kedvezményes használatára.

Nyitott kapu 3.0
Nyitott kapu 3.0

2019. május 11-én újra megnyílnak az Alkotóház kapui! 10 és 16 óra között várnak a szervezők minden érdeklődőt egy kis kézműveskedésre!

Algyői Alkotói Pályázat
Algyői Alkotói Pályázat

2019. május 11-én 10 órakor kerül megrendezésre az Algyői Alkotói Pályázat Tavaszi Színek címet viselő kiállításának megnyitója, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Fiatalok vállalkozóvá válását segítő előadás
Fiatalok vállalkozóvá válását segítő előadás

2019. május 6-án, hétfőn 17 órától a Faluházban az „EFOP Esély Otthon az algyői fiataloknak” önkormányzati pályázat keretében a fiatalok vállalkozását segítő pályázati lehetőségekről, projekt tervezési alapismeretekről szóló előadás kerül megtartásra.

Tájékoztató a tavaszi lomtalanításról
Tájékoztató a tavaszi lomtalanításról

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti Algyő lakosságát, hogy 2019. május 11-én szombaton lomtalanítást végez a település területén.