Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Magabiztos győzelem a megyei rangadón

Magabiztos győzelem a megyei rangadón

Jó iramú küzdelmes meccsen nyert a csapatunk. a kiállítások száma gladiátor harcot sejtet, de higgyék el nem volt az!

Női felnőtt bajnokság, NB II Keleti csoport: KSZSE-Levendula Hotel FKSE - Algyő 19-29 (9-14)

Szeged 200 néző, vezette: Fazekas, Szemenyei
FKSE: KÖLCZE- Zsilák 1, GERCSÓ 4, Ilyés 2, Rózsa, CSÁKI 7/2, ARACSI 10/2. Csere: Hernádi (kapus) Vér 1, Lovistyék 2, Pocsai 2, Túri, Mircse. Edző: Farkas József.
Kiállítások: 14 ill. 22 perc. Hétméteresek: 5/3 ill. 5/4.

Farkas József: - Gratulálok a csapatomnak! Egy hihetetlenül parázs mérkőzésen sikerült begyűjtenünk idegenből ezt a nagyon fontos két pontot. Ahogy a héten is mondtam, a bajnokság teljesen más kávéház, mint a felkészülési mérkőzések, abból nem szabad kiindulnunk. Rendkívül stabilan és keményen védekeztünk, a kapusteljesítményünk is remek volt, a lányok nagyon szépen betartották a taktikai utasításokat, amit a videók alapján megbeszéltünk a héten. Sajnos sok betegünk volt, így ketten nem is léptek e miatt pályára a mai nap folyamán. Büszke vagyok a Csapatomra, nem inogtak meg egy pillanatra sem és határozott játékkal, végig vezetve tudtunk nyerni. Jövő héten érkezik Gyula csapata, holnapi naptól már oda kell koncentrálnunk minden erőnkkel. Remélem, sokan kilátogatnak, hogy erősítsenek minket szurkolásukkal.

Hatalmas küzdelemben, a padlóról felállva szoros csatában veszítettek a fiaink

Nagyon kellett volna a meccs, hiszen tavasszal a bent maradás a cél, s ehhez magunk mögött kellett volna tartani az Ózdot. Ennek megfelelően a sérültek és a betegek is vállalták a játékot. Így is csak 12 név került a jegyzőkönyvbe (Gera Pali, az unoka testvére kiváló védései miatt nem lépett pályára). Az első félidőben bár Kiss Olivér ötven százalékosan védett, mindig a vendégeknél volt az előny. A fordulás után tizenegynél utolértük Őket, sőt a negyvenheteik percben már mi vezettünk hárommal. Sajnos szűk keret behatárolta a lehetőségeinket, így a végét a vendégek bírták jobban. Erre mondják, hogy állva haltunk meg.

ContiTech FKSE-Algyő - ÓAM-Ózdi KC 18-20 (7-10)

Algyő 200 néző, vezette: Rontó, Szanyi.
FKSE: KISS O.- BALDA 4, Mezei 2, Tóth 1, Valaczkai 3, Dolezsál 2, Temesvári 2. Csere: Pál 1, BAJORHEGYI, Magyar 2, Vass 1/1. Edző: Harbert Gábor.
Kiállítások: 4 ill. 4 per. Hétméteresek: 2/1 ill. 2/1.

Herbert Gábor: - Nehéz ilyenkor szavakat találni, mert hatalmas küzdelem volt, olyan, amilyenre számítottunk. Lehet, hogy egy kicsit korán fordítottuk meg a mérkőzést, és nem is belefáradtunk a saját magunk diktálta tempóba, hanem nem tudtuk normálisan forgatni a csapatot, ahogy kellene, de azt tudjuk, hogy miért nem tudjuk forgatni. Az Ózdnak gratulálok, az első félidőben támadásban kevesek voltunk, de hatalmas szíve volt a csapatnak, felálltunk a padlóról, szemrehányást senkinek nem tudok tenni!
 

További híreink

Most kell szerénynek maradni, avagy beakadt a caps-lock
Most kell szerénynek maradni, avagy beakadt a caps-lock

Ifi csapatunk harmincat tett közé... Még mindig gödörben van a férfi serdülő csapatunk... Tovább menetel a leány serdülő csapatunk

Új piactérrel gyarapodik Algyő
Új piactérrel gyarapodik Algyő

A Vidékfejlesztési Programban 16 millió forintot nyertek erre a célra, ezt a keretösszeget saját forrásból 22,6 millió forintra kellett növelni.

Gallyazási munkák
Gallyazási munkák

Cégünk az NKM Áramhálózati Kft. fagallyazó partnereként 2020 február hónapban az elektromos hálózat biztonsági övezetének karbantartása céljából gallyazási munkákat végez az Önök településének belterületén.

Negyven alá nem adjuk
Negyven alá nem adjuk

A múlt heti idegenbeli 42-22 után ezúttal is negyven fölé jutottak a lányaink, mi több, most húsz alatt tartották a bácsalmásiakat. Mindenki játszott, ennél nagyobb öröme nem is lehet egy trénernek. Így tartjuk az egypontos előnyünket a csabaiakkal szemben.

Kár volt az első félidőért
Kár volt az első félidőért

Az őszi idény végén még úgy tűnt, harcban lehetünk a dobogóért. Az azóta eltelt időben történtek miatt most már a biztos bennmaradás lesz a cél. Erre igazából a Fradi elleni meccs első félideje ébresztett rá bennünket.