A Csongrád Megyei Településtisztasági KFT. értesíti Algyő Lakosságát, hogy április 21-én (szombat) lomtalanítást végez a község területén. A lomtalanítás zavartalan lebonyolítása érdekében kérik, hogy az elszállításra szánt lomot, az adott ürítési napon legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, úgy, hogy az a közlekedést ne akadályozza!

"> A Csongrád Megyei Településtisztasági KFT. értesíti Algyő Lakosságát, hogy április 21-én (szombat) lomtalanítást végez a község területén. A lomtalanítás zavartalan lebonyolítása érdekében kérik, hogy az elszállításra szánt lomot, az adott ürítési napon legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, úgy, hogy az a közlekedést ne akadályozza!

">
× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lomtalanítás

|
2012. április 18. | Napjaink

A Csongrád Megyei Településtisztasági KFT. értesíti Algyő Lakosságát, hogy április 21-én (szombat) lomtalanítást végez a község területén.

A lomtalanítás zavartalan lebonyolítása érdekében kérik, hogy az elszállításra szánt lomot, az adott ürítési napon legkésőbb reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, úgy, hogy az a közlekedést ne akadályozza!

A gyűjtés szelektív módon történik, ezért lehetőség szerint kérik a papír, a műanyag, a fém, illetve a vegyes lom hulladékot elkülönítve előkészíteni.

Felhívják a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás kizárólag a lomok elszállítására szolgál (pl. nagyobb méretű berendezési tárgy, bútor, ágybetét, háztartási berendezés és készülék, rongy, edény, eszköz, ablaküveg, stb.). A későn kihelyezett hulladék, valamint az építési törmelék, komposztálható hulladék, állati trágya, veszélyesnek minősülő hulladék (pl. akkumulátor, autógumik, vegyszerek, stb.) elszállítása nem áll módjában a szolgáltatónak.

Lomtalanítással kapcsolatos információ a 62/425-231-es telefonszámon kérhető, illetve Budai Zoltán 30/563-15-11-es telefonszámán.

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×