× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lajkó András, a forduló gólvadásza

|
2021. március 10. | Sport

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal az Algyő duplázójára, Lajkó Andrásra esett, csapata két hazai vereség után tudott javítani.

Babolek Zoltán személyében akadt ugyan mesternégyest jegyző játékos is a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban, de a Makó támadója egyrészt már szerepelt rovatunkban az ősszel, másrészt pedig egy roppant sima meccsen érte el a négy gólját. Választásunk így az algyői Lajkó Andrásra esett, aki két góllal vette ki a részét a Hódmezővásárhelyi FC II. elleni 3–2-es győzelemből.

– Az önbizalmunk megcsappant, de ez a győzelem jót tesz majd. A motivációval és az akarattal nem volt gondunk, az utolsó passzok és a befejezések hiányoztak – utalt az előző hetek történéseire Lajkó András, hiszen az Algyő odahaza kapott ki a Tiszaszigettől és a Bordánytól is, de a harmadik hazai mérkőzését már sikerült megnyernie.

– Három-egy után egy kicsit kiengedtünk, kicsit szorosabbá is tettük a meccset, mint kellett volna. Szerencsére a végén nyugodtak tudtunk maradni, és megtartottuk az eredményt. Az első gólomnál egy beadás után fejeltem, az még kapufa lett, de a kipattanót már be tudtam rúgni. A másodiknál egy indítás után a jobbhátvédet „felszőröztem”, aztán egy kisebb szóló után lőttem az alsóba – idézte fel a két gólját az algyőiek játékosa.

Podonyi Norbert csapata lépéshátrányba került a Szentesi Kinizsihez és a Tiszaszigethez képest, mindkét csapat mögött hat pont a hátránya a negyedik helyen álló Algyőnek.

– Talán egy kicsit görcsösek voltunk, de ez a győzelem átszakíthatja a gátakat. Az edzéseken mindenkinek jól megy a játék. Nem mondtunk le a dobogóról, igyekszünk kihozni a lehető legtöbbet a szezonból, de nem lesz egyszerű odaérni az érmes helyekre – zárta Lajkó András.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×