× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lajkó András, a forduló gólvadásza

|
2021. március 10. | Sport

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal az Algyő duplázójára, Lajkó Andrásra esett, csapata két hazai vereség után tudott javítani.

Babolek Zoltán személyében akadt ugyan mesternégyest jegyző játékos is a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban, de a Makó támadója egyrészt már szerepelt rovatunkban az ősszel, másrészt pedig egy roppant sima meccsen érte el a négy gólját. Választásunk így az algyői Lajkó Andrásra esett, aki két góllal vette ki a részét a Hódmezővásárhelyi FC II. elleni 3–2-es győzelemből.

– Az önbizalmunk megcsappant, de ez a győzelem jót tesz majd. A motivációval és az akarattal nem volt gondunk, az utolsó passzok és a befejezések hiányoztak – utalt az előző hetek történéseire Lajkó András, hiszen az Algyő odahaza kapott ki a Tiszaszigettől és a Bordánytól is, de a harmadik hazai mérkőzését már sikerült megnyernie.

– Három-egy után egy kicsit kiengedtünk, kicsit szorosabbá is tettük a meccset, mint kellett volna. Szerencsére a végén nyugodtak tudtunk maradni, és megtartottuk az eredményt. Az első gólomnál egy beadás után fejeltem, az még kapufa lett, de a kipattanót már be tudtam rúgni. A másodiknál egy indítás után a jobbhátvédet „felszőröztem”, aztán egy kisebb szóló után lőttem az alsóba – idézte fel a két gólját az algyőiek játékosa.

Podonyi Norbert csapata lépéshátrányba került a Szentesi Kinizsihez és a Tiszaszigethez képest, mindkét csapat mögött hat pont a hátránya a negyedik helyen álló Algyőnek.

– Talán egy kicsit görcsösek voltunk, de ez a győzelem átszakíthatja a gátakat. Az edzéseken mindenkinek jól megy a játék. Nem mondtunk le a dobogóról, igyekszünk kihozni a lehető legtöbbet a szezonból, de nem lesz egyszerű odaérni az érmes helyekre – zárta Lajkó András.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×