× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lajkó András, a forduló gólvadásza

|
2021. március 10. | Sport

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal az Algyő duplázójára, Lajkó Andrásra esett, csapata két hazai vereség után tudott javítani.

Babolek Zoltán személyében akadt ugyan mesternégyest jegyző játékos is a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban, de a Makó támadója egyrészt már szerepelt rovatunkban az ősszel, másrészt pedig egy roppant sima meccsen érte el a négy gólját. Választásunk így az algyői Lajkó Andrásra esett, aki két góllal vette ki a részét a Hódmezővásárhelyi FC II. elleni 3–2-es győzelemből.

– Az önbizalmunk megcsappant, de ez a győzelem jót tesz majd. A motivációval és az akarattal nem volt gondunk, az utolsó passzok és a befejezések hiányoztak – utalt az előző hetek történéseire Lajkó András, hiszen az Algyő odahaza kapott ki a Tiszaszigettől és a Bordánytól is, de a harmadik hazai mérkőzését már sikerült megnyernie.

– Három-egy után egy kicsit kiengedtünk, kicsit szorosabbá is tettük a meccset, mint kellett volna. Szerencsére a végén nyugodtak tudtunk maradni, és megtartottuk az eredményt. Az első gólomnál egy beadás után fejeltem, az még kapufa lett, de a kipattanót már be tudtam rúgni. A másodiknál egy indítás után a jobbhátvédet „felszőröztem”, aztán egy kisebb szóló után lőttem az alsóba – idézte fel a két gólját az algyőiek játékosa.

Podonyi Norbert csapata lépéshátrányba került a Szentesi Kinizsihez és a Tiszaszigethez képest, mindkét csapat mögött hat pont a hátránya a negyedik helyen álló Algyőnek.

– Talán egy kicsit görcsösek voltunk, de ez a győzelem átszakíthatja a gátakat. Az edzéseken mindenkinek jól megy a játék. Nem mondtunk le a dobogóról, igyekszünk kihozni a lehető legtöbbet a szezonból, de nem lesz egyszerű odaérni az érmes helyekre – zárta Lajkó András.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×