× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Lajkó András, a forduló gólvadásza

|
2021. március 10. | Sport

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal az Algyő duplázójára, Lajkó Andrásra esett, csapata két hazai vereség után tudott javítani.

Babolek Zoltán személyében akadt ugyan mesternégyest jegyző játékos is a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban, de a Makó támadója egyrészt már szerepelt rovatunkban az ősszel, másrészt pedig egy roppant sima meccsen érte el a négy gólját. Választásunk így az algyői Lajkó Andrásra esett, aki két góllal vette ki a részét a Hódmezővásárhelyi FC II. elleni 3–2-es győzelemből.

– Az önbizalmunk megcsappant, de ez a győzelem jót tesz majd. A motivációval és az akarattal nem volt gondunk, az utolsó passzok és a befejezések hiányoztak – utalt az előző hetek történéseire Lajkó András, hiszen az Algyő odahaza kapott ki a Tiszaszigettől és a Bordánytól is, de a harmadik hazai mérkőzését már sikerült megnyernie.

– Három-egy után egy kicsit kiengedtünk, kicsit szorosabbá is tettük a meccset, mint kellett volna. Szerencsére a végén nyugodtak tudtunk maradni, és megtartottuk az eredményt. Az első gólomnál egy beadás után fejeltem, az még kapufa lett, de a kipattanót már be tudtam rúgni. A másodiknál egy indítás után a jobbhátvédet „felszőröztem”, aztán egy kisebb szóló után lőttem az alsóba – idézte fel a két gólját az algyőiek játékosa.

Podonyi Norbert csapata lépéshátrányba került a Szentesi Kinizsihez és a Tiszaszigethez képest, mindkét csapat mögött hat pont a hátránya a negyedik helyen álló Algyőnek.

– Talán egy kicsit görcsösek voltunk, de ez a győzelem átszakíthatja a gátakat. Az edzéseken mindenkinek jól megy a játék. Nem mondtunk le a dobogóról, igyekszünk kihozni a lehető legtöbbet a szezonból, de nem lesz egyszerű odaérni az érmes helyekre – zárta Lajkó András.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az Algyői Könyvtár könyvtárosai Olvasó Klubot indítottak a könyvek szerelmeseinek és azoknak is, akik még próbálgatják a könyvek varázsát magukba szívni.

2022. január 19. | Kultúra Bővebben

Több lakosunk jelezte, hogy gázszagot érez. A problémát jeleztük az illetékes hatóságok felé, akik megkezdték a probléma okának felderítését.

2022. január 19. | Gazdaság Bővebben

Az évi egy alkalom megszervezett lomtalanítás helyett a házhoz menő lomtalanításra tért át a szolgáltató az önkormányzattal történő egyeztetést követően.

2022. január 13. | Gazdaság Bővebben

Az ünnepek után a fenyőfák elszállítását a Településtisztasági Nonprofit Kft. térítési díj nélkül, az ingatlanok elől elszállítja.

2022. január 08. | Napjaink Bővebben

Szentesen a lángok martalékává vált a városi sportcsarnok.

2022. január 02. | Sport Bővebben

×