× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: mesés gólokkal verte mumusát az Algyő

|
2015. március 24. | Sport
Az alsóházból menekülő SZVSE az első találatig remekül helytállt, majd az Algyő rutinos kiválóságai és lendületes cseréi eldöntötték a találkozót.

Labdarúgó megyei I. osztály 19. forduló: Algyő SK – Szegedi VSE 3-0 (0-0).

Algyő, 150 néző, vezeti: Kócsó Tibor Zsolt (Szöllősi Ferenc, Takács János).
Algyő:  Szűcs M. – Szűcs K. (Koza 85′), Szélpál, Pénzváltó, Daróczi, Takács R., Pataki, Gyimesi (Mohácsi 63′), Bogdán (Podonyi 63′), Hadár (Kiss Be. 85′), Kohajda (Farkas Sz. 75′). Vezetőedző: Takács Zoltán.
SZVSE: Pluhár – Mácsai (Olajos 70′), Fülöp, Báló M., Nagypál, Kenderesi (Bagi 63′), Németh, Kiss Ba., Simon, Busa, Major (Tanács 70′). Vezetőedző: Berki István.
Gólszerző: Hadár A. (55′), Kohajda G. (64′), Mohácsi L. (76′)

Takács Zoltán: "Felőröltük az ellenfelünk erejét, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést."

Berki István: "Ha berúgtuk volna az adódó lehetőségeket, talán még a pontszerzésre is esélyünk lett volna. Az első algyői gólig jól tartottuk magunkat, utána gyorsan eldőlt a mérkőzés. Gratulálok a hazai csapatnak!"
 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×