× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: mesés gólokkal verte mumusát az Algyő

|
2015. március 24. | Sport
Az alsóházból menekülő SZVSE az első találatig remekül helytállt, majd az Algyő rutinos kiválóságai és lendületes cseréi eldöntötték a találkozót.

Labdarúgó megyei I. osztály 19. forduló: Algyő SK – Szegedi VSE 3-0 (0-0).

Algyő, 150 néző, vezeti: Kócsó Tibor Zsolt (Szöllősi Ferenc, Takács János).
Algyő:  Szűcs M. – Szűcs K. (Koza 85′), Szélpál, Pénzváltó, Daróczi, Takács R., Pataki, Gyimesi (Mohácsi 63′), Bogdán (Podonyi 63′), Hadár (Kiss Be. 85′), Kohajda (Farkas Sz. 75′). Vezetőedző: Takács Zoltán.
SZVSE: Pluhár – Mácsai (Olajos 70′), Fülöp, Báló M., Nagypál, Kenderesi (Bagi 63′), Németh, Kiss Ba., Simon, Busa, Major (Tanács 70′). Vezetőedző: Berki István.
Gólszerző: Hadár A. (55′), Kohajda G. (64′), Mohácsi L. (76′)

Takács Zoltán: "Felőröltük az ellenfelünk erejét, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést."

Berki István: "Ha berúgtuk volna az adódó lehetőségeket, talán még a pontszerzésre is esélyünk lett volna. Az első algyői gólig jól tartottuk magunkat, utána gyorsan eldőlt a mérkőzés. Gratulálok a hazai csapatnak!"
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×