× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: mesés gólokkal verte mumusát az Algyő

|
2015. március 24. | Sport
Az alsóházból menekülő SZVSE az első találatig remekül helytállt, majd az Algyő rutinos kiválóságai és lendületes cseréi eldöntötték a találkozót.

Labdarúgó megyei I. osztály 19. forduló: Algyő SK – Szegedi VSE 3-0 (0-0).

Algyő, 150 néző, vezeti: Kócsó Tibor Zsolt (Szöllősi Ferenc, Takács János).
Algyő:  Szűcs M. – Szűcs K. (Koza 85′), Szélpál, Pénzváltó, Daróczi, Takács R., Pataki, Gyimesi (Mohácsi 63′), Bogdán (Podonyi 63′), Hadár (Kiss Be. 85′), Kohajda (Farkas Sz. 75′). Vezetőedző: Takács Zoltán.
SZVSE: Pluhár – Mácsai (Olajos 70′), Fülöp, Báló M., Nagypál, Kenderesi (Bagi 63′), Németh, Kiss Ba., Simon, Busa, Major (Tanács 70′). Vezetőedző: Berki István.
Gólszerző: Hadár A. (55′), Kohajda G. (64′), Mohácsi L. (76′)

Takács Zoltán: "Felőröltük az ellenfelünk erejét, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést."

Berki István: "Ha berúgtuk volna az adódó lehetőségeket, talán még a pontszerzésre is esélyünk lett volna. Az első algyői gólig jól tartottuk magunkat, utána gyorsan eldőlt a mérkőzés. Gratulálok a hazai csapatnak!"
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×