× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: hétgólos meccsen verte az FK Szegedet az Algyő

|
2015. július 27. | Sport
Az egyaránt a Csongrád megyei I. osztályra készülő Algyő és az FK Szeged felkészülési mérkőzésen csapott össze Algyőn: a hazaiak már az első félidőben négy gólt szereztek, és végül magabiztos sikert arattak.

Szombat délelőtt találkozott az Algyő és az FK Szeged a felkészülés jegyében. A hazaiaknál pályára lépett a csapathoz a Mórahalomtól visszatérő Gonda Attila, míg az FK-ból a több hiányzó mellett ott volt viszont a két új igazolás, Replyuk Zoltán, aki az előző szezonban a Mártélyban futballozott, valamint a SZVSE-től érkező Zsilák Tamás.

Az Algyőnél volt többet a labda a mérkőzés során, Takács Zoltán együttese pedig kíméletlenül kihasználta a szegediek hibáit, a saját térfélen eladott labdák után Podonyi kétszer, majd Daróczi is betalált, így bő fél óra alatt már hárommal vezetett az Algyő. Ezt még Vellai meg tudta fejelni a szünet előtt, így négygólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A szünet után sokat változtatott az FK Szeged, és Nagy Sándor találata után szépítenie is sikerült, de erre hamar érkezett az algyői válasz Pénzváltónak köszönhetően, így gyorsan visszaállt a négygólos különbség. Az utolsó pillanatokban még Dóra János kozmetikázott az eredményen, de az Algyő megérdemelt sikerét ez már nem veszélyeztette.

A felkészülési mérkőzések sora mindkét együttes számára szerdán folytatódik: az Algyő július 29-én 18 órától a Békés megyei I. osztályú Orosházi Rákóczit, míg az FK Szeged ugyanebben az időpontban a Mindszentet fogadja.

Felkészülési mérkőzésen: Algyő SK-FK 1899 Szeged 5-2 (4-0)

Algyő, vezette: Szalai Szabolcs István.
Algyő: Révész – Szűcs K., Sebők, Pénzváltó, Daróczi, Takács, Vellai, Gonda, Podonyi, Bella, Hatvani. Csere: Szűcs M. (kapus), Molnár, Kiséri, Salamon N., Salamon R. Vezetőedző: Takács Zoltán.
FK Szeged: Brunczvik – Replyuk, Dóra T., Zsilák, Barta, Gyurkovics, Imre, Lajkó, Szalai, Dóra J., Tóth A. Csere: Vér (kapus), Németh Sz., Nagy S., Garamvölgyi, Holecska, Szabó Cs., Lengyel. Vezetőedző: Tóth János.
 Gól: Podonyi (19′, 27′), Daróczi (37′), Vellai (41′), Pénzváltó (65′) ill. Nagy S. (60′), Dóra J. (89′).
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×