× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: hétgólos meccsen verte az FK Szegedet az Algyő

|
2015. július 27. | Sport
Az egyaránt a Csongrád megyei I. osztályra készülő Algyő és az FK Szeged felkészülési mérkőzésen csapott össze Algyőn: a hazaiak már az első félidőben négy gólt szereztek, és végül magabiztos sikert arattak.

Szombat délelőtt találkozott az Algyő és az FK Szeged a felkészülés jegyében. A hazaiaknál pályára lépett a csapathoz a Mórahalomtól visszatérő Gonda Attila, míg az FK-ból a több hiányzó mellett ott volt viszont a két új igazolás, Replyuk Zoltán, aki az előző szezonban a Mártélyban futballozott, valamint a SZVSE-től érkező Zsilák Tamás.

Az Algyőnél volt többet a labda a mérkőzés során, Takács Zoltán együttese pedig kíméletlenül kihasználta a szegediek hibáit, a saját térfélen eladott labdák után Podonyi kétszer, majd Daróczi is betalált, így bő fél óra alatt már hárommal vezetett az Algyő. Ezt még Vellai meg tudta fejelni a szünet előtt, így négygólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A szünet után sokat változtatott az FK Szeged, és Nagy Sándor találata után szépítenie is sikerült, de erre hamar érkezett az algyői válasz Pénzváltónak köszönhetően, így gyorsan visszaállt a négygólos különbség. Az utolsó pillanatokban még Dóra János kozmetikázott az eredményen, de az Algyő megérdemelt sikerét ez már nem veszélyeztette.

A felkészülési mérkőzések sora mindkét együttes számára szerdán folytatódik: az Algyő július 29-én 18 órától a Békés megyei I. osztályú Orosházi Rákóczit, míg az FK Szeged ugyanebben az időpontban a Mindszentet fogadja.

Felkészülési mérkőzésen: Algyő SK-FK 1899 Szeged 5-2 (4-0)

Algyő, vezette: Szalai Szabolcs István.
Algyő: Révész – Szűcs K., Sebők, Pénzváltó, Daróczi, Takács, Vellai, Gonda, Podonyi, Bella, Hatvani. Csere: Szűcs M. (kapus), Molnár, Kiséri, Salamon N., Salamon R. Vezetőedző: Takács Zoltán.
FK Szeged: Brunczvik – Replyuk, Dóra T., Zsilák, Barta, Gyurkovics, Imre, Lajkó, Szalai, Dóra J., Tóth A. Csere: Vér (kapus), Németh Sz., Nagy S., Garamvölgyi, Holecska, Szabó Cs., Lengyel. Vezetőedző: Tóth János.
 Gól: Podonyi (19′, 27′), Daróczi (37′), Vellai (41′), Pénzváltó (65′) ill. Nagy S. (60′), Dóra J. (89′).
 

További hírek

Algyőnek számos olyan lakosa volt az idők folyamán, akik hírét vitték községünknek. Tehetségükkel, munkájukkal és odaadásukkal példát állítva mindenki elé. Egy elhivatott algyői fiatalember is erre az útra lépett, és hétről hétre méretteti majd meg magát a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorában...

2020. október 20. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. emelet 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. október 19. | Önkormányzat Bővebben

Régi edények és különböző használati tárgyak, de még a nyolcvanas évekből származó Grundig tévé is van abban – a hétvégén átadott – algyői Látványraktárban, aminek a tájházban találtak helyet.

2020. október 19. | Kultúra Bővebben

Egy török pipát is rejtett a kert Algyőn, még mindig egészben van, a tulipános minta is látszik rajta. Emellett Árpád-, bronz- és avarkori tárgyak maradványai is előkerültek a föld alól, tárlaton mutatják be ezeket.

2020. október 16. | Kultúra Bővebben

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

2020. október 14. | Sport Bővebben

×