× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: hétgólos meccsen verte az FK Szegedet az Algyő

|
2015. július 27. | Sport
Az egyaránt a Csongrád megyei I. osztályra készülő Algyő és az FK Szeged felkészülési mérkőzésen csapott össze Algyőn: a hazaiak már az első félidőben négy gólt szereztek, és végül magabiztos sikert arattak.

Szombat délelőtt találkozott az Algyő és az FK Szeged a felkészülés jegyében. A hazaiaknál pályára lépett a csapathoz a Mórahalomtól visszatérő Gonda Attila, míg az FK-ból a több hiányzó mellett ott volt viszont a két új igazolás, Replyuk Zoltán, aki az előző szezonban a Mártélyban futballozott, valamint a SZVSE-től érkező Zsilák Tamás.

Az Algyőnél volt többet a labda a mérkőzés során, Takács Zoltán együttese pedig kíméletlenül kihasználta a szegediek hibáit, a saját térfélen eladott labdák után Podonyi kétszer, majd Daróczi is betalált, így bő fél óra alatt már hárommal vezetett az Algyő. Ezt még Vellai meg tudta fejelni a szünet előtt, így négygólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A szünet után sokat változtatott az FK Szeged, és Nagy Sándor találata után szépítenie is sikerült, de erre hamar érkezett az algyői válasz Pénzváltónak köszönhetően, így gyorsan visszaállt a négygólos különbség. Az utolsó pillanatokban még Dóra János kozmetikázott az eredményen, de az Algyő megérdemelt sikerét ez már nem veszélyeztette.

A felkészülési mérkőzések sora mindkét együttes számára szerdán folytatódik: az Algyő július 29-én 18 órától a Békés megyei I. osztályú Orosházi Rákóczit, míg az FK Szeged ugyanebben az időpontban a Mindszentet fogadja.

Felkészülési mérkőzésen: Algyő SK-FK 1899 Szeged 5-2 (4-0)

Algyő, vezette: Szalai Szabolcs István.
Algyő: Révész – Szűcs K., Sebők, Pénzváltó, Daróczi, Takács, Vellai, Gonda, Podonyi, Bella, Hatvani. Csere: Szűcs M. (kapus), Molnár, Kiséri, Salamon N., Salamon R. Vezetőedző: Takács Zoltán.
FK Szeged: Brunczvik – Replyuk, Dóra T., Zsilák, Barta, Gyurkovics, Imre, Lajkó, Szalai, Dóra J., Tóth A. Csere: Vér (kapus), Németh Sz., Nagy S., Garamvölgyi, Holecska, Szabó Cs., Lengyel. Vezetőedző: Tóth János.
 Gól: Podonyi (19′, 27′), Daróczi (37′), Vellai (41′), Pénzváltó (65′) ill. Nagy S. (60′), Dóra J. (89′).
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×