× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Labdarúgás: hétgólos meccsen verte az FK Szegedet az Algyő

|
2015. július 27. | Sport
Az egyaránt a Csongrád megyei I. osztályra készülő Algyő és az FK Szeged felkészülési mérkőzésen csapott össze Algyőn: a hazaiak már az első félidőben négy gólt szereztek, és végül magabiztos sikert arattak.

Szombat délelőtt találkozott az Algyő és az FK Szeged a felkészülés jegyében. A hazaiaknál pályára lépett a csapathoz a Mórahalomtól visszatérő Gonda Attila, míg az FK-ból a több hiányzó mellett ott volt viszont a két új igazolás, Replyuk Zoltán, aki az előző szezonban a Mártélyban futballozott, valamint a SZVSE-től érkező Zsilák Tamás.

Az Algyőnél volt többet a labda a mérkőzés során, Takács Zoltán együttese pedig kíméletlenül kihasználta a szegediek hibáit, a saját térfélen eladott labdák után Podonyi kétszer, majd Daróczi is betalált, így bő fél óra alatt már hárommal vezetett az Algyő. Ezt még Vellai meg tudta fejelni a szünet előtt, így négygólos hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A szünet után sokat változtatott az FK Szeged, és Nagy Sándor találata után szépítenie is sikerült, de erre hamar érkezett az algyői válasz Pénzváltónak köszönhetően, így gyorsan visszaállt a négygólos különbség. Az utolsó pillanatokban még Dóra János kozmetikázott az eredményen, de az Algyő megérdemelt sikerét ez már nem veszélyeztette.

A felkészülési mérkőzések sora mindkét együttes számára szerdán folytatódik: az Algyő július 29-én 18 órától a Békés megyei I. osztályú Orosházi Rákóczit, míg az FK Szeged ugyanebben az időpontban a Mindszentet fogadja.

Felkészülési mérkőzésen: Algyő SK-FK 1899 Szeged 5-2 (4-0)

Algyő, vezette: Szalai Szabolcs István.
Algyő: Révész – Szűcs K., Sebők, Pénzváltó, Daróczi, Takács, Vellai, Gonda, Podonyi, Bella, Hatvani. Csere: Szűcs M. (kapus), Molnár, Kiséri, Salamon N., Salamon R. Vezetőedző: Takács Zoltán.
FK Szeged: Brunczvik – Replyuk, Dóra T., Zsilák, Barta, Gyurkovics, Imre, Lajkó, Szalai, Dóra J., Tóth A. Csere: Vér (kapus), Németh Sz., Nagy S., Garamvölgyi, Holecska, Szabó Cs., Lengyel. Vezetőedző: Tóth János.
 Gól: Podonyi (19′, 27′), Daróczi (37′), Vellai (41′), Pénzváltó (65′) ill. Nagy S. (60′), Dóra J. (89′).
 

További hírek

Tájékoztatom a Tisztelt Algyőieket, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2024. július 22. napjától 2024. augusztus 25. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2024. július 16. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Egyesített Szociális Intézmény Házi Gondozói Szolgálata pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony keretében házi gondozó munkakör betöltésére.

2024. július 15. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

×