× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Közúti ellenőrzésen akadtak fenn a gázolaj tolvajok

|
2010. július 04. | Rendőrség

Közúti ellenőrzésen akadt fenn egy algyői testvérpár, akik néhány napja 250 liter gázolajat tulajdonítottak el egy telephelyről Hódmezővásárhely külterületén.

A 22 és 24 éves testvérpár autóját a vásárhelyi rendőrség járőrei csütörtökre virradó éjszaka a 47-es számú főúton vonták intézkedés alá. Rögtön gyanússá vált a fiatalok zavart viselkedése, valamint az, hogy a jármű tele volt műanyag kannákkal és különféle szerszámokkal. Az egyenruhások kérdésére sem a sofőr, sem utasa nem tudott elfogadható magyarázatot adni, ezért bűncselekmény gyanúja miatt előállították őket a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

Kihallgatásuk során kiderült: szerdára virradó éjszaka már jártak a főút mellett lévő egyik telephelyen, ahonnan akkor 250 liter gázolajat tulajdonítottak el. A testvérpár ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tudta meg a delmagyar.hu Szenti Szabolcs főhadnagytól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×