× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kopasz Bálint képviseli hazánkat a VB-n

|
2015. július 06. | Sport
Kiemelkedő sportsikert ért el a 18 éves fiatal algyői versenyző Kopasz Bálint, aki a tavalyi EB után idén 2 számban is képviseli hazánkat a Portugáliában megrendezésre kerülő világbajnokságon.

A Maty-éri pályán rendezték meg 2015. 06. 28-án a 2. válogató versenyt ahol az Algyői Sportkör versenyzője Kopasz Bálint megnyerte a K-1 1000 m-es távot immár 2. alkalommal. Ezzel a teljesítménnyel kivívta a jogot a világbajnokságon való indulásra. A verseny Portugáliában lesz július 23-26.-án.

A kajak négyes 1000 m-es futamot is megnyerték a fiúk, Kopasz Bálint, Györgyjakab Máté, Piller Kristóf (UTE), Mozgi Milán (Tokaj) összeállításban, így ebben  az összeállításban képviselik hazánkat a VB-n.

Bálint felkészítő edzője Kopaszné Demeter Irén.
 

További hírek

Algyőnek számos olyan lakosa volt az idők folyamán, akik hírét vitték községünknek. Tehetségükkel, munkájukkal és odaadásukkal példát állítva mindenki elé. Egy elhivatott algyői fiatalember is erre az útra lépett, és hétről hétre méretteti majd meg magát a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorában...

2020. október 20. | Napjaink Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet az Algyő, Búvár u. 9. emelet 6. szám alatt megüresedő költségalapú bérlakás legfeljebb 5 évre történő bérbeadására.

2020. október 19. | Önkormányzat Bővebben

Régi edények és különböző használati tárgyak, de még a nyolcvanas évekből származó Grundig tévé is van abban – a hétvégén átadott – algyői Látványraktárban, aminek a tájházban találtak helyet.

2020. október 19. | Kultúra Bővebben

Egy török pipát is rejtett a kert Algyőn, még mindig egészben van, a tulipános minta is látszik rajta. Emellett Árpád-, bronz- és avarkori tárgyak maradványai is előkerültek a föld alól, tárlaton mutatják be ezeket.

2020. október 16. | Kultúra Bővebben

Mórahalom–Algyő 0–2 (0–0)

2020. október 14. | Sport Bővebben

×