× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: váratlan vereséget szenvedett az FKSE Algyő

|
2015. március 27. | Sport
Kétgólos vereséget szenvedett soros bajnoki mérkőzésén az EX-ON FKSE Agyő a vendég Töröszentmiklós ellen.

A menny után a poklot is megjárta az EX-ON FKSE Algyő a másodosztályú kézilabda-bajnokság 20. fordulójában. A papírforma szerint sima hazai győzelemmel kellett volna végződnie a találkozónak, de a mérkőzés első félideje rémálomszerű meglepetést hozott. Úgy tűnt, hogy a hazaiak nem hallották a játék kezdését jelző sípszót, és engedték, hogy a miklósiak lerohanásos lőgyakorlatot tartsanak. Dankó Ervin sem akart hinni a szemének, mikor 4-0-nál időt kért, de azt végképp nem gondolta volna, hogy az eredményjelző kilencgólos vendégelőnyt is mutathat. Semmi nem jött be a hazaiaknak. Erőtlenül, fegyelmezetlenül és tűz nélkül játszottak.

A második félidő második játékrészében azonban úgy tűnt, életre kelthető még az algyői gárda. A vendégek elfáradtak, a védekezés kissé feljavult, a közönség is megtalálta a hangját. Mindhiába. Az ellenfél szabálytalanságaiért is a hazaiak bűnhődtek, s a létükért küzdő törökszentmiklósiak akár technikai hibáikkal együtt is rendre gólig játszhatták passzív támadásaikat.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 18. forduló: EX-ON FKSE Algyő – Arago Törökszentmiklósi KE 27-29 (14-20)

Algyő, 200 néző. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.
FKSE Algyő: Deák – Raffai, Zöldy 1, Gazsó 3, Kardos 1, Valaczkai 4, Teimel 3. Csere: Farkas (kapus), AMBRUS 7, Pál 2, Szepesi, Kocsis 2, Miksi, Béleczki 2, VARGA 2, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Váratlanul ért a csapat hitetlen játéka. Igazi újonc csapat vagyunk, állandóan ingadozik a játékunk. Bocsánatot kérek az értünk szurkolóktól. A játékosaimra újabb munka vár."

Mint a torkon lőtt tigris

Szintén hazai pályán szenvedett ugyancsak kétgólos vereséget az FKSE-Algyo II, Barok István legénysége a Balmazújváros U23-as együttesével szemben maradt alul.

FKSE Algyő II. – Balmazújváros U23 29-31 (16-18)

Algyő, 100 néző. Vezette: Hovány, Ubornyák.
FKSE Algyő II.: Pallér – Czirják 3, PÁL Á.7, ZSADÁNYI 2, Kiss, Morva 6, Tóth 2. Csere: Andor (kapus) VÖRÖS 4/2, Berta T. 3, Sárkány, Zombori 1, Kovács, Pádár 1, Szőri, Bozsák. Edző: Barok István.

Barok István: "Küzdöttünk, mint a torkon lőtt tigris, de hét védett lövéssel még így sem tudtunk nyerni. Bár végig futottunk az eredmény után, nem estünk szét, ebből lehet erőt meríteni. Kell is, mert szombaton Újkígyóson sok minden eldőlhet."
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×