× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda: váratlan vereséget szenvedett az FKSE Algyő

|
2015. március 27. | Sport
Kétgólos vereséget szenvedett soros bajnoki mérkőzésén az EX-ON FKSE Agyő a vendég Töröszentmiklós ellen.

A menny után a poklot is megjárta az EX-ON FKSE Algyő a másodosztályú kézilabda-bajnokság 20. fordulójában. A papírforma szerint sima hazai győzelemmel kellett volna végződnie a találkozónak, de a mérkőzés első félideje rémálomszerű meglepetést hozott. Úgy tűnt, hogy a hazaiak nem hallották a játék kezdését jelző sípszót, és engedték, hogy a miklósiak lerohanásos lőgyakorlatot tartsanak. Dankó Ervin sem akart hinni a szemének, mikor 4-0-nál időt kért, de azt végképp nem gondolta volna, hogy az eredményjelző kilencgólos vendégelőnyt is mutathat. Semmi nem jött be a hazaiaknak. Erőtlenül, fegyelmezetlenül és tűz nélkül játszottak.

A második félidő második játékrészében azonban úgy tűnt, életre kelthető még az algyői gárda. A vendégek elfáradtak, a védekezés kissé feljavult, a közönség is megtalálta a hangját. Mindhiába. Az ellenfél szabálytalanságaiért is a hazaiak bűnhődtek, s a létükért küzdő törökszentmiklósiak akár technikai hibáikkal együtt is rendre gólig játszhatták passzív támadásaikat.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 18. forduló: EX-ON FKSE Algyő – Arago Törökszentmiklósi KE 27-29 (14-20)

Algyő, 200 néző. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.
FKSE Algyő: Deák – Raffai, Zöldy 1, Gazsó 3, Kardos 1, Valaczkai 4, Teimel 3. Csere: Farkas (kapus), AMBRUS 7, Pál 2, Szepesi, Kocsis 2, Miksi, Béleczki 2, VARGA 2, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

Dankó Ervin: "Váratlanul ért a csapat hitetlen játéka. Igazi újonc csapat vagyunk, állandóan ingadozik a játékunk. Bocsánatot kérek az értünk szurkolóktól. A játékosaimra újabb munka vár."

Mint a torkon lőtt tigris

Szintén hazai pályán szenvedett ugyancsak kétgólos vereséget az FKSE-Algyo II, Barok István legénysége a Balmazújváros U23-as együttesével szemben maradt alul.

FKSE Algyő II. – Balmazújváros U23 29-31 (16-18)

Algyő, 100 néző. Vezette: Hovány, Ubornyák.
FKSE Algyő II.: Pallér – Czirják 3, PÁL Á.7, ZSADÁNYI 2, Kiss, Morva 6, Tóth 2. Csere: Andor (kapus) VÖRÖS 4/2, Berta T. 3, Sárkány, Zombori 1, Kovács, Pádár 1, Szőri, Bozsák. Edző: Barok István.

Barok István: "Küzdöttünk, mint a torkon lőtt tigris, de hét védett lövéssel még így sem tudtunk nyerni. Bár végig futottunk az eredmény után, nem estünk szét, ebből lehet erőt meríteni. Kell is, mert szombaton Újkígyóson sok minden eldőlhet."
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×