× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda eredmények

|
2021. szeptember 28. | Sport

Koncentrálniuk kell

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 2. forduló: QSM-Algyő – Kondoros 28–34 (15–18)

Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnoka, 50 néző.
Vezette: Horváth Z., Simó.
QSM-Algyő: Széll, Varga I. (kapusok), Míg 1, Fekete 2, Morva 2, Nagy F. 1, Tóth Á., Magyar 6, Baranyai, Czirják 1, Kádas 5/2, Temesvári 8, Godó 1, Pintér, Tóth B., Szilasi 1. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Erre a mérkőzésre ifjúsági korúakkal kiegészülve, teljes létszámmal tudtunk kiállni. A játékunk végig nagyon hullámzó volt, türelmetlenül és kapkodva kézilabdáztunk. A védekezésünk nem volt elég zárt, a támadásaink pedig pontatlanok voltak. Koncentráltabban kell játszanunk a következő mérkőzéseken.

Meglepetést akartak szerezni

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 3. forduló: Békéscsaba–Levendula - Hotel FKSE-Algyő 25–23 (15–13)

Békéscsaba, 600 néző.
Vezette: Bacs, Váltó.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Dobó – Szepesi 9/2, Csáki 2, Nikolayenko 1/1, Simon, Miklós 4, Németh 5.
Csere: Gadányi (kapus), Vass, Lovistyék, Zsilák, Farkas 2, Rózsa, Aracsi, Vér, Gercsó. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Csalódott vagyok, mert nyerni mentünk Békéscsabára. Érzékenyen érintett bennünket Nikolayenko korai kiállítása, de óriási szíve van a csapatunknak, teljesen mindegy, mennyien vagyunk, mindenki tudja, hogy mi a célunk. Meg kell még érnünk erre a feladatra, hogy az ilyen mérkőzéseket is megnyerjük. Bárhol szerezhetünk meglepetést, azt kértem a lányoktól, hogy mutassuk, meg, hogy tudunk győzni, mert nem szeretem, ha lebecsülnek bennünket.

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×