× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda eredmények

|
2021. szeptember 28. | Sport

Koncentrálniuk kell

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 2. forduló: QSM-Algyő – Kondoros 28–34 (15–18)

Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnoka, 50 néző.
Vezette: Horváth Z., Simó.
QSM-Algyő: Széll, Varga I. (kapusok), Míg 1, Fekete 2, Morva 2, Nagy F. 1, Tóth Á., Magyar 6, Baranyai, Czirják 1, Kádas 5/2, Temesvári 8, Godó 1, Pintér, Tóth B., Szilasi 1. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – Erre a mérkőzésre ifjúsági korúakkal kiegészülve, teljes létszámmal tudtunk kiállni. A játékunk végig nagyon hullámzó volt, türelmetlenül és kapkodva kézilabdáztunk. A védekezésünk nem volt elég zárt, a támadásaink pedig pontatlanok voltak. Koncentráltabban kell játszanunk a következő mérkőzéseken.

Meglepetést akartak szerezni

Női kézilabda, NB I./B, Keleti csoport, 3. forduló: Békéscsaba–Levendula - Hotel FKSE-Algyő 25–23 (15–13)

Békéscsaba, 600 néző.
Vezette: Bacs, Váltó.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Dobó – Szepesi 9/2, Csáki 2, Nikolayenko 1/1, Simon, Miklós 4, Németh 5.
Csere: Gadányi (kapus), Vass, Lovistyék, Zsilák, Farkas 2, Rózsa, Aracsi, Vér, Gercsó. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Csalódott vagyok, mert nyerni mentünk Békéscsabára. Érzékenyen érintett bennünket Nikolayenko korai kiállítása, de óriási szíve van a csapatunknak, teljesen mindegy, mennyien vagyunk, mindenki tudja, hogy mi a célunk. Meg kell még érnünk erre a feladatra, hogy az ilyen mérkőzéseket is megnyerjük. Bárhol szerezhetünk meglepetést, azt kértem a lányoktól, hogy mutassuk, meg, hogy tudunk győzni, mert nem szeretem, ha lebecsülnek bennünket.

 

További hírek

Hazai pályán kapott ki az Algyő

2021. október 12. | Sport Bővebben

Az ATIVIZIG a vízszintszabályozó műtárgyakat ellenőrzi.

2021. október 06. | Gazdaság Bővebben

Algyő három ponttal távozott Mórahalomról, és szerzett értékes győzelmet: habár a hazaiak előtt felcsillant a pontszerzés reménye a fordulást követően, végül a szerencse is rákacsintott az Algyőre, és győzött.

2021. október 06. | Sport Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2022. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a 2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első félévére vonatkozóan.

2021. október 04. | Oktatás Bővebben

Szeptember elején két napos katasztrófavédelmi gyakorlat zajlott községünkben, amelyen több mint kétszáz szakember és önkéntesek is részt vett.

2021. szeptember 30. | Rendőrség Bővebben

×