× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda eredmények

|
2015. április 17. | Sport
Kistelek - Algyő 7-19
Orosháza 2 - Algyő 17-14
Hódmezővásárhey - Algyő 27-7

Gera Pál: „Az első mérkőzésen azt a kisteleket vertük meg, akitől még ősszel simán kikaptunk. Innentől kezdve úgy kellett minden meccset játszanunk, hogy egy meccsel több volt a lábunkban. Ez meg is látszott az Orosháza ellen, időnként 6-7 gólos hátrányba is voltunk. Nagyot küzdöttünk és visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos a végjátékban 1-2 technikai hiba megpecsételte a meccset. Vásárhely ellen esélyünk se volt annyira elfáradtak a lányok, emellett két sérülés is történ.

Összességében nagyon elégedett vagyok a lányokkal, nagyon ügyesek voltak, küzdöttek, harcoltak minden meccsen. Nagyon szépen fejlődünk és zárkózunk az ellenfelekhez!”

Csapat tagjai:
  1. Szilágyi Kira
  2. Sulyok Rebeka
  3. Janecskó Tamara
  4. Süli Eliza
  5. Mazurák Ivett
  6. Ács Zsófia
  7. Lantos Vanessza
  8. Canjavec Panna
  9. Pálfy Dorina
  10. Nagy Szabina
 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×