× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda eredmények

|
2015. április 17. | Sport
Kistelek - Algyő 7-19
Orosháza 2 - Algyő 17-14
Hódmezővásárhey - Algyő 27-7

Gera Pál: „Az első mérkőzésen azt a kisteleket vertük meg, akitől még ősszel simán kikaptunk. Innentől kezdve úgy kellett minden meccset játszanunk, hogy egy meccsel több volt a lábunkban. Ez meg is látszott az Orosháza ellen, időnként 6-7 gólos hátrányba is voltunk. Nagyot küzdöttünk és visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos a végjátékban 1-2 technikai hiba megpecsételte a meccset. Vásárhely ellen esélyünk se volt annyira elfáradtak a lányok, emellett két sérülés is történ.

Összességében nagyon elégedett vagyok a lányokkal, nagyon ügyesek voltak, küzdöttek, harcoltak minden meccsen. Nagyon szépen fejlődünk és zárkózunk az ellenfelekhez!”

Csapat tagjai:
  1. Szilágyi Kira
  2. Sulyok Rebeka
  3. Janecskó Tamara
  4. Süli Eliza
  5. Mazurák Ivett
  6. Ács Zsófia
  7. Lantos Vanessza
  8. Canjavec Panna
  9. Pálfy Dorina
  10. Nagy Szabina
 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×