× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kézilabda eredmények

|
2015. április 17. | Sport
Kistelek - Algyő 7-19
Orosháza 2 - Algyő 17-14
Hódmezővásárhey - Algyő 27-7

Gera Pál: „Az első mérkőzésen azt a kisteleket vertük meg, akitől még ősszel simán kikaptunk. Innentől kezdve úgy kellett minden meccset játszanunk, hogy egy meccsel több volt a lábunkban. Ez meg is látszott az Orosháza ellen, időnként 6-7 gólos hátrányba is voltunk. Nagyot küzdöttünk és visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos a végjátékban 1-2 technikai hiba megpecsételte a meccset. Vásárhely ellen esélyünk se volt annyira elfáradtak a lányok, emellett két sérülés is történ.

Összességében nagyon elégedett vagyok a lányokkal, nagyon ügyesek voltak, küzdöttek, harcoltak minden meccsen. Nagyon szépen fejlődünk és zárkózunk az ellenfelekhez!”

Csapat tagjai:
  1. Szilágyi Kira
  2. Sulyok Rebeka
  3. Janecskó Tamara
  4. Süli Eliza
  5. Mazurák Ivett
  6. Ács Zsófia
  7. Lantos Vanessza
  8. Canjavec Panna
  9. Pálfy Dorina
  10. Nagy Szabina
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×