Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Kevesen voltak

Kevesen voltak

Csupán tizenkét játékos állt avar mester rendelkezésére. Ekker, Kőhalmi, Kozma és Mikó hiányzott. Tizenegy percig voltunk partiban (5-4). Onnan 15-1-re lépett el szünetig a hazai alakulat.
 
Kispest NKK-Enda + Service-Levendula Hotel FKSE-Algyő 38-18 (20-5)

Soroksár 100 néző, vezette: Dáné, Komáromi.
FKSE: Kölcze – Aracsi 1, Egervári 2, Szepesi 3, Rózsa, Zsilák 3, Lovistyék 2. Csere: Hernádi (kapus) Vér 1, Gercsó 4, Draxler 2, Fejes. Edző: Avar Gyorgy.
Kiállítások: 0 ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 1/0.

Avar György: - No komment!

További híreink

Éjszakai ivóvízhálózat mosatás
Éjszakai ivóvízhálózat mosatás

Éjszakai ivóvízhálózat mosatás. Az érintett városrészek Baktó, Baktói kiskertek, Petőfitelep, Tápé, Tarján, Makkosháza és Fodorkert, valamint Algyő

Nőnapi zenés est
Nőnapi zenés est

Nőnapi zenés est

Hálózatöblítés
Hálózatöblítés

A Szegedi Vízmű Zrt. 2019. március 8-án (pénteken) a település teljes területén hálózatöblítési munkát végez, a vízminőséggel kapcsolatos lakossági panaszok miatt.

130 millióból újult meg az algyői orvosi rendelő
130 millióból újult meg az algyői orvosi rendelő

A gyógyszertárt, valamint a gyermekorvosi, a fogorvosi és a felnőtt orvosi rendelőt is magába foglaló épületet mintegy 130 millió forintból újították meg Algyőn.

Átadásra került az Egészségház
Átadásra került az Egészségház

Március 6-án átadásra került a megújult Egészségház. A kívül, belül felújított épületbe fa nyílászárók, fotocellás ajtó, új levegőztető rendszer került és a váróterem is ki lett bővítve. A közel 130 millió forintból elkészült épületet már használják a háziorvosok és a páciensek is.