× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Két perc alatt eldöntötték

|
2021. szeptember 22. | Sport

Sokáig úgy tűnt, nem hoz gólt a megyei I. osztály 5. fordulójának rangadója, ám végül a Tiszasziget két gyors góllal otthon tartotta a három pontot, elvéve ezzel az Algyő veretlenségét.

Az első félidőben inkább az algyőiek domináltak a megyeegy szombati rangadóján. Hiába nyomta be kapuja elé a Tiszaszigetet azonban Podonyi Norbert csapata, az utolsó megoldások nem jöttek össze. A fordulás után azonban már a hazaiak is veszélyesek voltak, olyannyira, hogy a 62. percben Albert Csaba távoli, pontos lövésével meg is szerezték a vezetést. Nem sokkal később pedig egy kontrát vittek végig a szigetiek, amit Godó fejezett be, és lőtt a bal sarokba. Az Algyő ugyan nem adta fel, de innen már nem volt visszaút számukra, először szenvedtek vereséget a szezon során.

Tiszasziget – Algyő 2–0 (0-0)

Tiszasziget, 250 néző. Vezette: Kiss Richárd – kiválóan (Barta, Gera).
Tiszasziget: Kiss D. – Papp Á., Zámbori, Skribek B., Szabó D. (Drágity, 57.), Albert (Szűcs T., 83.), Bánóczki, Vajna (Fődi, 86.), Farkas F., Kökény, Godó. Játékos-edző: Bernát Péter.
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki (Jernei, 77.), Kiss R., Szabó M. (Selyem, 63.), Varga G. (Lajkó, 57.), Mohácsi, Daróczi, Deák, Belovai (Szalai, 63.), Fórizs (Molnár G., 81.). Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Albert (62.), Godó (64.).
Kiállítva: Deák (90.).
Jók: mindenki (Albert a mezőny legjobbja), ill. Deák, Daróczi, Fórizs, Belovai.

Bernát Péter: – Minden csapatrészben jó teljesítményt hoztunk, két szép gólt szerezve nyertük meg a mérkőzést.

Podonyi Norbert: – Igazi rangadót játszottunk. Sajnos egy háromperces rövidzárlat volt a játékunkban, ez nem fér bele.

további eredmények:

  • Deszk - Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 0-1 (0-0)
  • ContiTech-Apátfalva - Makó II. 2-3 (1-1)
  • Szentesi Kinizsi - Hódmezővásárhelyi FC II. 1-4 (1-2)
  • UTC - Mórahalom 1-3 (1-0)
  • Bordány - DAFC Szeged 2-0 (2-0)

forrás, bővebben: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×