Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Kár volt az első félidőért

Kár volt az első félidőért

Az őszi idény végén még úgy tűnt, harcban lehetünk a dobogóért. Az azóta eltelt időben történtek miatt most már a biztos bennmaradás lesz a cél. Erre igazából a Fradi elleni meccs első félideje ébresztett rá bennünket.
A csapat azonban nem esett össze és elsősorban a kapuba álló Kiss Olivér (kilenc védés) vezérletével, megfelezte a különbséget. Nagy Martin is jól teljesített, Ő hét lövést tett ártalmatlanná.

FTC U 21-Diagnosticum- ContiTech FKSE-Algyő 29-24 (20-10)

Bp., 100 néző, vezette: Hornyik, Zörgő.
FKSE: Nagy M.- Balda 4, Mezei 4/1, Dolezsál 2, Tóth 2, Valaczkai 4, TEMESVÁRI 6. Csere: KISS O. (kapus) Bajus 1/1,Pál 1, Vass, Magyar. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások:14 ill. 12 perc.  Hétméteresek: 1/1 ill. 3/2

Herbert Gábor: - Gratulálok a Fradi fiataljainak a győzelemhez. Ez nem a mi hetünk volt. A körülményeket tekintve szemrehányást nem tudok tenni a csapatomnak. Jövő hétre rendezzük a sorainkat és a régi Algyő fogja felvenni a harcot az Ózd ellen.

További híreink

Osztálynyi különbség
Osztálynyi különbség

A Fradi pályán tette tiszteletét a serdülő csapatunk. Na, nem az Elek Gyula arénában, hanem a faház csarnokban. A Fradi sportközpontja a Népligetben egy „gyár”, ahova nem hajthatnak be a vendégcsapatok. Lehet, hogy legközelebb mi is csak a csarnoktól jó messzire engedjük leparkolni Őket és valamelyik kocsmában lehet majd átöltözni.

Pontot hagyott Zuglóban az ifink
Pontot hagyott Zuglóban az ifink

Prislinger Tibor: - Végig kiélezett meccsen az utolsó öt másodpercben buktuk az 1 pontot. Voltak nagyon jó megoldásaink, szépen küzdött a csapat, de az utolsó gólt el lehetett volna kerülni, ha jobban odafigyelünk! Dolgozunk tovább, küzdünk a dobogóért!

Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn
Öt év után emelkednek a menzaárak Algyőn

Algyőn öt éve nem volt emelés az étkezési térítési díjakban, azonban a legutóbbi képviselő-testületi ülésen úgy döntöttek, hogy márciustól megnövelik az árakat. Bella Árpád, a Gyevitur Nkft. ügyvezetője kérte az árak módosítását annak érdekében, hogy a kiadásaikat fedezni tudják, és ne legyen veszteséges az önkormányzati cég.

Állatbarát szállodaként is csábító az algyői Levendula Hotel
Állatbarát szállodaként is csábító az algyői Levendula Hotel

A Dél-Alföld egyik csücskébe pöttyintett, levendulaillatú Provence elvarázsolja az ide látogató turistákat. A Szeged szomszédságában található algyői hotel csendet, végtelen nyugalmat, szemet gyönyörködtető tájat ígér – és most már a vendégek házi kedvenceinek is!

Villamosenergia-szolgáltatás szünetelés
Villamosenergia-szolgáltatás szünetelés

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Társaságunk, az NKM Áramhálózati Kft. az ön felhasználási helyét ellátó közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.