Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Jobb volt félni..

Jobb volt félni..

Az előzetes írásánál át kellett fogalmaznom mindent, amikor kiderült, milyen változások történtek a Mizse keretében.

Amikor ma kora este beléptem a csarnokba és Sápi Zsombor és Nagy Karcsi elmesélte, hogy a junior válogatottjai nélkül érkeztek, akkor én megkönnyebbültem. A csapat még nem. És ez az ideges állapot tartott úgy jó húsz percig. Végig a vendégeknél volt az előny. Ekkor Herbert Gábor becserélte a rutinosabb játékosait, s a 23. minutumban utolértük a mizseieket. Sőt Lőrincz Marcell góljaival át is vettük a vezetést. Temesvári és Balda szórta a gólokat, így a szünetre négy gólos volt az előnyünk.

A fordulás után Mezei Bendegúz is beindult és a 42. percre tízre nőtt a különbség. Négy percre rá 12 gól volt az előnyünk, így a meccs gyakorlatilag eldőlt. Marczika Barnabás kivételével mindenki pályára lépett, s hozzá tett a meccshez, így nem éreztük a pénteken megsérült John Andris és a Tatabányán pályára lépő Sunajko Stefán hiányát. Szinte mindenkit ki lehetne emelni, s igérem, ha az Orosházát verjük tízzel, beakad a caps lock!

ContiTech FKSE-Algyő- Mizse KC 36-26 (17-13)

Algyő 250 néző, vezette: Győr, Hadas.
FKSE: KISS O. 1- Szabó 2, Németh 2/1Árpási 3/1, Valaczkai 2, Varsandán 1, TEMESVÁRI 9. Csere: Gera (kapus), BALDA 6, DOLEZSÁL 1, LŐRINCZ 3, MEZEI 4, Magyar 2. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások: 10 ill. 6 perc. Hétméteresek: 1/1 ill. 1/1.

Herbert Gábor: - Először is gratulálok a csapatomnak, sajnálom, hogy az első tizenöt percben az egész heti feszültségemet átragasztottam a játékosaimra. De attól kezdve fegyelmezetten és jól kézilabdáztunk. Egész héten arról beszéltünk, hogy ez egy „Becsületbeli ügy” és most tizennégyen voltunk jobbak, mint Jack Nicholson és Tom Cruis. Múlt héten mi álltunk a rossz oldalon, ma pedig nekünk pattant jól minden labda.

További híreink

Megemlékezés az 1879-es árvízről
Megemlékezés az 1879-es árvízről

Egy március 7-ei reggel, ami elsodorta a települést, de összesodorta annak lelkeit.

Kevesen voltak
Kevesen voltak

Csupán tizenkét játékos állt avar mester rendelkezésére. Ekker, Kőhalmi, Kozma és Mikó hiányzott. Tizenegy percig voltunk partiban (5-4). Onnan 15-1-re lépett el szünetig a hazai alakulat.

Éjszakai ivóvízhálózat mosatás
Éjszakai ivóvízhálózat mosatás

Éjszakai ivóvízhálózat mosatás. Az érintett városrészek Baktó, Baktói kiskertek, Petőfitelep, Tápé, Tarján, Makkosháza és Fodorkert, valamint Algyő

Nőnapi zenés est
Nőnapi zenés est

Nőnapi zenés est

Hálózatöblítés
Hálózatöblítés

A Szegedi Vízmű Zrt. 2019. március 8-án (pénteken) a település teljes területén hálózatöblítési munkát végez, a vízminőséggel kapcsolatos lakossági panaszok miatt.