× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Iskolaépületből varroda

|
2014. április 26. | Gazdaság
Az iskolának korábban helyet adó épületek hasznosításával régóta foglalkozik az önkormányzat.

Korábban az Algyői Hírmondó is megírta, hogy például az úgynevezett „Zöld iskola” épületében az asztaliteniszezők kaptak helyet. Fordulatot jelent az épület hasznosításában, de az algyői foglalkoztatásban is, hogy itt varroda létesült. Egy kunbajai cég ugyanis 50–60 személyes varrodájában olasz márkás ruhákat készítenek.

A próbavarrást márciusban tartották. A varroda április közepétől indította tevékenységét az algyői Kosárfonó utcai téglaépületben.

Meg kell oldani az áramellátását és néhány választófalat is le kell még bontani. A volt iskolaépület barakkelemekből készült „toldalék részeinek” hasznosítása további feladat marad.
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×