Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Ilyen is, olyan is a leány utánpótlásnál

Ilyen is, olyan is a leány utánpótlásnál

A serdülők kikaptak, az ifik nyertek a deszkiek ellen, utóbbiaknál sokan kettőztek. De úgy tűnik a fáradtság jót tett az akaratnak.
 
Női serdülő bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- Ferroép-Szer Deszk 23-29 (10-17)

Algyő 50 néző, vezette: Kovács-Sebők, Réti
FKSE: SZILÁGYI- Savanya, Belovai, Füzesy 5/2, SULYOK 6/3, Lantos 1, Farkas 1. Csere: NYERGES (kapus), ÁCS E. 3, Ács Zs. 1, NAGY 4, Molnár Cs. 1, Czifra, Békési 1, Mazurák. Edző: Gera Pál, Draxler Orsolya.
Kiállítások: 6 ill. 6 perc. Hétméteresek: 5/5 ill. 7/6.
Draxler Orsolya: - Egy fecske nem csinál nyarat! Ez egy csapatjáték, mindenkinek, Aki pályára lép, és lehetőséget kap, kutya kötelessége megtenni mindent a társaiért. Az első félidei izgalom rengeteg technikai hibát eredményezett, viszont a második félidei játékunk végre azt a képet mutatta, amire valóban képesek vagyunk. Gratulálok az U13-as lányoknak a teljesítményükért! Küzdésben és bizonyítási vágyban van mit tőlük tanulni!
 
Női ifjúsági bajnokság NB III J csoport: FKSE-Algyő- Ferróép-Szer Deszk 29-22 (13-15)
Algyő 30 fő, vezette: Kiss, Petrovszki
FKSE: Bodor- Savanya 3, BELOVAI 4/1, SZÉKESI 3, Ács, Stachó, Lantos 1. Csere: SZILÁGYI (kapus) SULYOK 12/4, TÚRI 5, Czifra 1, Mircse, Békesi, Edző: Draxler Orsolya
Kiállítások: 4 ill 10 perc. Hétméteres: 7/5 ill. 5/4.
 
Draxler Orsolya: - Fáradtan, hiányosan indultunk neki a mérkőzésnek, ami az első félidő első felében nem mutatkozott meg a játékunkban, viszont a fáradtság meghozta a technikai hibákat a félidő második felére. Ellenfelünk komoly közeli lövő erőt képviselt, amivel nem tudtuk felvenni a harcot. Szerencsére sikerült fejben összeszedni magunkat a második félidőre, így fordítani tudtunk az eredményen. Technikai fegyelmezettséget még gyakorolnunk kell, főleg ha fáradtak vagyunk. Gratulálok a lányoknak, a győzelmet a második félidei összeszedettség, és szív hozta meg. Jó pihenést kívánok!

További híreink

Nem romlott el a sorminta, avagy itthon még száz százalékos a csapatunk
Nem romlott el a sorminta, avagy itthon még száz százalékos a csapatunk

Harmadik hazai meccsét is behúzta a férfi csapatunk, így a győzele-döntelen-győzelem sorminta nem szakadt meg, s mivel a következő meccsünk Békésen lesz, nem ártana onnan is pontosan hazatérni (Ha kettővel térünk meg, megbocsájtjuk a sorminta felbomlását) Az első tíz percben fej-fej mellett haladtak a csapatok, azután Pál és Varsandán jó játékával sikerült ellépnie a hazai alakulatnak.

Alakuló testületi ülés
Alakuló testületi ülés

Meghívó Algyő Nagyközség alakuló testületi ülésére

Minden kezdet nehéz, de tanulni kell a vereségekből
Minden kezdet nehéz, de tanulni kell a vereségekből

U 13-as leány bajnokság, Szeged, Fodor József szakközépiskola csarnoka, első két forduló. Rangadót vesztettek az ifik.

Gyerekszakácskönyv bemutató
Gyerekszakácskönyv bemutató

Paskó Csaba Gyerekszakácskönyvének bemutatója Algyőn a Könyvtárban. Időpont: 2019. október 18. 17 óra.

Csőtörés a Bácska utcában
Csőtörés a Bácska utcában

A Bácska u. 35. számú ingatlan előtt csőtörés miatt vízhiány van a Bácska és a Ladik utca egyes szakaszain. A Szegedi Vízmű Zrt. a hibaelhárítást megkezdte, a szolgáltatás várhatóan 10 óra körül helyreáll.