Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Hálózatöblítési munkák

Hálózatöblítési munkák

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2019.12.01 – én (vasárnap) 22:00-tól 05:00 óráig hálózatöblítési munkákat végez.

A hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy a megjelölt napon 22:00 óráig vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.
Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Amennyiben a zavarosság illetve a minőség nem javul a tisztítás után 1 – 2 órán belül kérjük jelezzék a 06-62-420-155, vagy 06-80-82-88-82 – es hibabejelentő számon.

Szíves türelmüket, megértésüket előre is köszönjük.

Szegedi Vízmű Zrt.

További híreink

Két pont Békéscsabáról
Két pont Békéscsabáról

A Békéstől kikaptak, a Köröstarcsát nagyon megverték a 11 éves fiaink.

Mindenki pont nélkül maradt
Mindenki pont nélkül maradt

„Black Friday” a neve a november végi leárazó akciónak, amit természetesen, ahogy a többi ilyet, Amerikából vettünk át. Nos, a mi csapatainknak serdülőtől felnőttig, csütörtöktől, vasárnapig valamennyi meccset elbukták. Az ifit is, sajnos.

Pályázati hirdetmény ingatlan legmagasabb áron történő értékesítése
Pályázati hirdetmény ingatlan legmagasabb áron történő értékesítése

Pályázati hirdetmény Algyő, „Délnyugati Lakóparkban” található „beépítetlen terület” megnevezésű, 1/1 részben Algyő Nagyközség Önkormányzatának tulajdonát képező ingatlan legmagasabb áron történő értékesítése.

Helycsere az élen, avagy a matiné nem a mi időpontunk
Helycsere az élen, avagy a matiné nem a mi időpontunk

A címnek ugyan ellentmond az első félidő, hisz ott végig vezetve elmentünk három góllal, de a fordulás után leamortizáltuk az addigi játékunkat és a hazaiak elhúztak hárommal, amit a meccs végéig meg is tartottak. Nagy tragédia nincs, de az utolsó két meccset be kell húzni.

Szegedi Városi Televízió Szemközt című műsora
Szegedi Városi Televízió Szemközt című műsora

A Szegedi Városi Televízió Szemközt című műsorában vendégeskedett Molnár Áron polgármester. Márok Tamás, a Vtv műsorvezetője és Garai Szakács László, a szeged.hu újságírója a választásokról és a jövőbeni terveiről kérdezték a polgármester urat.