Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Hálózatöblítési munkák

Hálózatöblítési munkák

Értesítjük a tisztelt fogyasztókat, hogy a Szegedi Vízmű Zrt. 2019.11.05 – 06. között (kedd-szerda) 22:00-tól 02:00 óráig hálózatöblítési munkákat végez.

A hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy a megjelölt napon 22:00 óráig vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak. Amennyiben a zavarosság illetve a minőség nem javul a tisztítás után 1 – 2 órán belül kérjük jelezzék a 06-62-420-155, vagy 06-80-82-88-82 – es hibabejelentő számon.

Szíves türelmüket, megértésüket előre is köszönjük.

Szegedi Vízmű Zrt.

További híreink

Rangadót nyertek az ifik
Rangadót nyertek az ifik

A szegediek legyőzésével, helyet cserélt a két csapat. A mieink végig vezettek, s bár a hazaiak többször is feljöttek döntetlenre, ma nagy szívvel játszottak a lányok. Gratulálunk!

Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2020
Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2020

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan.

Kölcze Gabi hozta a pontot
Kölcze Gabi hozta a pontot

Igazi rangadót játszott Vásárhelyen a női csapatunk. Népes publikum előtt nagyon jól kezdtünk, négy-egyes előnyünknél a hazaiak mestere már az ötödik percben időt kért. Ezután sorra hagytuk ki a ziccereket, ebben Aracsi Vivien járt élen, igaz nem a saját posztján kellett játszania, így a 19. percben már a hazaiaknál volt az előny (6-5)...

V. Zsibongó Néptáncgála
V. Zsibongó Néptáncgála

Fantasztikus hangulatot varázsoltak a néptáncosok a Faluházba az V. Zsibongó Néptáncgálán.

Kettős meccsekkel folytatódtak a gyermek bajnokság fordulói
Kettős meccsekkel folytatódtak a gyermek bajnokság fordulói

A tizenegy éves fiúk és a 13 éves lányok is pályára léptek szombaton. Mindkét gárdánk egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a fordulót.