× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyulán szerepel a vármegyei amatőrválogatott

|
2023. november 30. | Sport

December másodikán és harmadikán rendezik meg a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás tornáját. Csongrád-Csanád vármegye a szokásos ellenfelekkel találkozik majd a tornán, amelynek győztese az országos döntőbe jut. A régiós megmérettetésen Bács-Kiskun, Békés, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye csapatai lesznek az ellenfelek.

A csapatot edzőként Fülöp Tibor, az Algyő edzője irányítja majd, a stáb tagja Kelemen Balázs csapatmenedzser, Ferenczi Ferenc masszőr, míg Rekeczki Judit a játékosok egészségügyi és fizikai állapotát felügyeli. A kerettagok hétfőtől Algyőn készültek a gyulai tornára, kedden egy edzőmérkőzés, majd szerdán egy regenerációs algyői fürdőzés szerepelt a programban.

– Szeretnénk minél szebb eredményt elérni, és méltóképpen képviselni Csongrád-Csanád vármegyét. Mivel kétszer harminc perces meccseket játszunk, nincs idő javítani. Az lehet sikeres ezen a tornán, aki kevesebbet hibázik, és minél egységesebb lesz, erre törekszünk – mondta a torna előtt Fülöp Tibor.

A válogatott kerettagjai közül Deák Donát és Szilágyi Norbert is kisebb sérüléssel küzd, a héten derül ki, utazhatnak-e Gyulára.

A csapat szombaton Bács-Kiskun ellen kezdi a tornát, majd a nyitónapon a címvédő Pest vármegye lesz még az ellenfél.

A Csongrád-Csanád vármegyei válogatott kerete:

  • Kapusok: Heckó Kirill (Algyő), Szabó Gergely (Algyő).
  • Mezőnyjátékosok: Albert Csaba (SZVSE), Bogdán Bence (Algyő), Csamangó Tibor (SZVSE), Csányi Ádám (Algyő), Deák Donát (Algyő), Dudás Lázár (Algyő), Frank Boldizsár (Makó), Kalapács Marcell (Kiskundorozsma), Kelemen Viktor (SZVSE), Kormányos Kolos (SZVSE), Mezei Olivér (SZVSE), Ottlik Márk (Kiskundorozsma), Ottlik Máté (Kiskundorozsma), Papp Ádám (SZVSE), Pócs Dániel (SZVSE), Pócs Tamás (Algyő), Prozlik Ádám (Tiszasziget), Rádai Gergely (SZVSE), Rádi Martin (Algyő), Szilágyi Norbert (Tiszasziget), Vastag Balázs (Algyő).
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×