× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyermekhét a Szivárvány Óvodában

|
2014. június 07. | Napjaink

Évek óta hagyomány az algyői Szivárvány Óvodában, hogy a Gyermeknap egy egész héten át tart. Az idén sem volt ez másként.

Hét elején feldíszítettük lufikkal és szélforgókkal az ovit, elkészült a pompás homokvár, melyet a csoportlogók díszítettek, kis tavacskájába még egy igazi kis béka is beugrált. Ezzel megnyitottuk a nyári homokvár építő időszakot. A fagyizás sem maradhatott el.

Szerdán délelőtt felöltöztünk a színes csoportpólókba, vidám sportversenyt rendeztünk a játszóudvaron. Volt kötélhúzó verseny, labdaadogatás, önfeledt játék. Délután a szüleikkel közösen folytathatták a gyerekek a mulatságot. Mindenki kapott zsákbamacska ajándékot (köszönjük a hozzájárulásokat), kókuszgolyót, gyümölcskoktélt. A koktélokat lelkes bemutató keretében a Cica csoportos Daru Mátyás anyukája készítette el, ezúton is nagyon köszönjük segítségét. A dajka nénik szereplésével mindenki megtekinthetett egy szép népmesét az óvoda Gyermekkertjében. Ezen kívül labdafürdő, kültéri sakk és dámapálya is várta az udvaron a gyerekeket.

Csütörtökön színes papírforgókkal, arcfestéssel kedveskedtünk a gyerekeknek. Reméljük mind a gyerekek, mind a szülők örömmel emlékeznek vissza erre a hétre!

 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×