× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gólgazdag mérkőzéseket hozott a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulója

|
2021. április 18. | Sport

Ezúttal a szokásosnál egyel kevesebb mérkőzést rendeztek meg a megyei I. osztály 20. fordulójában, mivel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Bordány mérkőzést későbbre halasztották a vendégek koronavírus-járvány érintettsége miatt.

Hiába vezetett kétszer a Szentes, az Algyőnek mindkétszer akadt rá válasza. A hazaiak előtt a második félidőben ugyan akadt még gólszerzési lehetőség, de ezek már kimaradtak, így egy színvonalas, pörgős meccsen végül egy-egy ponttal lett gazdagabb mindkét csapat.

Szentesi Kinizsi - Algyő 2-2 (2-2)

Szentes, zárt kapuk mögött. Vezette: Virág András Barnabás – jól (Vida Sándor, Szűcs István).
Szentes: Tóth L. – Koncz, Juhász, Antman, Prozlik, Bartucz (Varga A., 69.), Péter (Molnár Zs., 81.), Vincze, Lázár, Szarvas, Bertók G. (Orovecz, 89.) Játékos-edző: Koncz Zsolt.
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Pénzváltó, Varga G. (Podonyi, 80.), Daróczi (Molnár G., 76.), Belovai (Molnár Sz., 63.), Lajkó, Pataki, Szil, Jernei. Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Szarvas J. (17.), Bertók G. (24.), ill. Pataki S. (19.), Szil Zs. (44.).
Jók: Lázár, Juhász, Bertók G., Prozlik, ill. Daróczi, Pataki, Szil, Lajkó.

Koncz Zsolt: – Megyei színvonalon rendkívül jó mérkőzést játszottunk, talán egy hajszállal közelebb álltunk a győzelemhez. Ettől függetlenül értékesnek tartom az eredményt.

Podonyi Norbert: – Végig győzelemre játszottunk, kétszer is egyenlíteni tudtunk, nagy erőket mozgósítottunk a három pont megszerzéséért. Igazságos döntetlen született.

További eredmények:

  • UTC – ContiTech-Apátfalva 0–8 (0-2)
  • DAFC Szeged - Mórahalom 2-3 (1-0)
  • Kiskundorozsma - Hódmezővásárhelyi FC II. 6-0 (3-0)
  • Tiszasziget - Székkutas 8-0 (3-0)
  • Makó - Csongrád-Kunság Aszfalt 5-0 (2-0)

A 21. forduló programja:
Szombat, 15 óra: Hódmezővásárhelyi FC II.–Szeged-Csanád GA II. 17 óra: Csongrád-Kunság Aszfalt–Székkutas, DAFC Szeged–Kiskundorozsma, Algyő–Mórahalom, ContiTech-Apátfalva–Szentesi Kinizsi, Makó–UTC. Vasárnap, 17 óra: Foliaplast-Bordány SK–Tiszasziget.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×