× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Értesítés szúnyogírtásról

|
2015. június 30. | Gazdaság
Ezúton értesítjük, hogy az Önkormányzat illetékességi területén légi és földi szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

A védekezés időpontja:
  • Légi kémiai szúnyoggyérítés: 2015. július 3. (péntek) napnyugta előtti órákban. Rossz idő esetén a permetezés 2015.július 4-5. napján ugyanebben az időben kerül elvégzésre. Felhasználásra kerülő vegyszer megnevezése: Légi irtás esetén: CORATRIN, Mosquitox 1 ULV Forte, Aqua K-Othrin ULV,
  • Földi kémiai szúnyoggyérítés: 2015. július 3. (péntek) napnyugta utáni órákban. Rossz idő esetén a permetezés 2015.július 4-5. napján ugyanebben az időben kerül elvégzésre. Felhasználásra kerülő vegyszer megnevezése: Földi irtás esetén: CORATRIN
A készítmény rovarokra,  méhekre veszélyes, ezért kérjük, hogy a kezelés ideje alatt a méhek bezárásáról gondoskodni szíveskedjenek!
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×