× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Egy szöglet döntött Algyőn

|
2021. február 23. | Sport

Három mérkőzést pótoltak a labdarúgó Csongrád-Csanád megyei I. osztály őszi szezonjából. A Bordány szervezett játékkal értékes győzelmet szerzett az Algyő vendégeként.

A hétvége felsőházi rang­adóján vendégsiker született. Az első félidő derekán egy szögletet követően Lőrinc Ár­­pád talált be a bordányiak közül – és mint később kiderült, ez elég volt a három ponthoz is a vendégeknek. Tóth János tanítványai hátul jól zártak és kevés lehetőséget en­­gedtek az Algyőnek, a szünet után pedig akár a végképp eldönthették volna a meccset, ám így is értékes három pontot szereztek – így az Algyő nem tudott tapadni az előtte állókra a tabellán, viszont most már ott van a nyomában a Bordány.

Algyő–Foliaplast-bordány sk 0–1 (0–1)

Algyő, zárt kapuk mögött.
Vezette: Kakuk Szabolcs – jól (Vida Sándor, Halász József).
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Pénzváltó, Heidrich, Varga G., Selyem,
Lajkó (Hegyesi, 79.), Molnár Sz. (Molnár G., 84.), Szil, Fórizs (Pataki, 63.).
Edző: Podonyi Norbert.
Bordány: Vasas – Popovics (Fodor, 73.), Fátyol, Abadzic (Kukli, 92.), Kis L.,
Ábrahám (Mihalkó, 74.), Márki, Denkovity, Lőrinc, Szűcs, Káposzta.
Edző: Tóth János.
Gólszerző: Lőrinc Á. (27.).
Jók: Siska, Molnár Sz., Heidrich, ill. mindenki.

Podonyi Norbert: – Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, nem így terveztük a rajtot. Jövő héten mindenképpen javítani szeretnénk!

Tóth János: – Nagyszerűen küzdöttek a fiúk, megérdemelten nyertünk! Fontos volt, hogy nulla gólon tartottuk az Algyőt, a második félidőben pedig akár többször is betalálhattunk volna, nagyon értékes győzelmet szereztünk.

forrás: www.delmagyar.hu (Vajgely Pál)

 

További hírek

Sajnos a járványügyi korlátozások miatt jelenleg látogatók nem korcsolyázhatnak az algyői jégpályán, azonban az egyesületek munkája nem állt meg. Pápai Miklóst, a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű jégkorongcsapatának szakosztály-igazgatóját az algyői edzésekről kérdeztük.

2021. február 26. | Sport Bővebben

Egyeztető megbeszélésre került sor Algyő Nagyközség Önkormányzata, Csongrád-Csanád Megye Önkormányzata, illetve az Aktív Ökoturisztikai Fejlesztési Központ képviselői között Algyő aktív turisztikai ajánlatairól, illetve fejlesztési terveiről. Kiemelt irány a Tiszához kapcsolódó kínálat, illetve tervek voltak.

2021. február 26. | Önkormányzat Bővebben

A  Volánbusz Zrt. 2021.03. hó-ban is biztosítja a kihelyezett bérletárusítást 2021. március 03-04.-én. Mindkettő napon 9-17 óráig, ebédidő : 12:00-12:30 ig (bejárat az orvosi rendelő felőli hátsó ajtó).

2021. február 26. | Gazdaság Bővebben

A férfiaknál a rutin legyőzte a fiatalokat, míg a nők hétről hétre fejlődnek.

2021. február 25. | Sport Bővebben

A Korm. rendelet szerint „a 2021. január 1-ig bejelentett vendéglátó üzletek esetén a 4. melléklet szerinti vendéglátó üzlettípust a kereskedő legkésőbb 2021. március 31-ig köteles bejelenteni a jegyzőnek.”

2021. február 24. | Önkormányzat Bővebben

×