× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Egy szöglet döntött Algyőn

|
2021. február 23. | Sport

Három mérkőzést pótoltak a labdarúgó Csongrád-Csanád megyei I. osztály őszi szezonjából. A Bordány szervezett játékkal értékes győzelmet szerzett az Algyő vendégeként.

A hétvége felsőházi rang­adóján vendégsiker született. Az első félidő derekán egy szögletet követően Lőrinc Ár­­pád talált be a bordányiak közül – és mint később kiderült, ez elég volt a három ponthoz is a vendégeknek. Tóth János tanítványai hátul jól zártak és kevés lehetőséget en­­gedtek az Algyőnek, a szünet után pedig akár a végképp eldönthették volna a meccset, ám így is értékes három pontot szereztek – így az Algyő nem tudott tapadni az előtte állókra a tabellán, viszont most már ott van a nyomában a Bordány.

Algyő–Foliaplast-bordány sk 0–1 (0–1)

Algyő, zárt kapuk mögött.
Vezette: Kakuk Szabolcs – jól (Vida Sándor, Halász József).
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Pénzváltó, Heidrich, Varga G., Selyem,
Lajkó (Hegyesi, 79.), Molnár Sz. (Molnár G., 84.), Szil, Fórizs (Pataki, 63.).
Edző: Podonyi Norbert.
Bordány: Vasas – Popovics (Fodor, 73.), Fátyol, Abadzic (Kukli, 92.), Kis L.,
Ábrahám (Mihalkó, 74.), Márki, Denkovity, Lőrinc, Szűcs, Káposzta.
Edző: Tóth János.
Gólszerző: Lőrinc Á. (27.).
Jók: Siska, Molnár Sz., Heidrich, ill. mindenki.

Podonyi Norbert: – Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, nem így terveztük a rajtot. Jövő héten mindenképpen javítani szeretnénk!

Tóth János: – Nagyszerűen küzdöttek a fiúk, megérdemelten nyertünk! Fontos volt, hogy nulla gólon tartottuk az Algyőt, a második félidőben pedig akár többször is betalálhattunk volna, nagyon értékes győzelmet szereztünk.

forrás: www.delmagyar.hu (Vajgely Pál)

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×