× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Egy szöglet döntött Algyőn

|
2021. február 23. | Sport

Három mérkőzést pótoltak a labdarúgó Csongrád-Csanád megyei I. osztály őszi szezonjából. A Bordány szervezett játékkal értékes győzelmet szerzett az Algyő vendégeként.

A hétvége felsőházi rang­adóján vendégsiker született. Az első félidő derekán egy szögletet követően Lőrinc Ár­­pád talált be a bordányiak közül – és mint később kiderült, ez elég volt a három ponthoz is a vendégeknek. Tóth János tanítványai hátul jól zártak és kevés lehetőséget en­­gedtek az Algyőnek, a szünet után pedig akár a végképp eldönthették volna a meccset, ám így is értékes három pontot szereztek – így az Algyő nem tudott tapadni az előtte állókra a tabellán, viszont most már ott van a nyomában a Bordány.

Algyő–Foliaplast-bordány sk 0–1 (0–1)

Algyő, zárt kapuk mögött.
Vezette: Kakuk Szabolcs – jól (Vida Sándor, Halász József).
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki, Pénzváltó, Heidrich, Varga G., Selyem,
Lajkó (Hegyesi, 79.), Molnár Sz. (Molnár G., 84.), Szil, Fórizs (Pataki, 63.).
Edző: Podonyi Norbert.
Bordány: Vasas – Popovics (Fodor, 73.), Fátyol, Abadzic (Kukli, 92.), Kis L.,
Ábrahám (Mihalkó, 74.), Márki, Denkovity, Lőrinc, Szűcs, Káposzta.
Edző: Tóth János.
Gólszerző: Lőrinc Á. (27.).
Jók: Siska, Molnár Sz., Heidrich, ill. mindenki.

Podonyi Norbert: – Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, nem így terveztük a rajtot. Jövő héten mindenképpen javítani szeretnénk!

Tóth János: – Nagyszerűen küzdöttek a fiúk, megérdemelten nyertünk! Fontos volt, hogy nulla gólon tartottuk az Algyőt, a második félidőben pedig akár többször is betalálhattunk volna, nagyon értékes győzelmet szereztünk.

forrás: www.delmagyar.hu (Vajgely Pál)

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×