× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Dupla siker az NBII. Délkeleti csoportjában

|
2021. március 02. | Sport

Az NB II. Délkeleti csoportjában szereplő algyői női és férfi kézilabdacsapat is megnyerte a hétvégi meccsét. A férfiaknál Temesvári János 9 góllal ünnepelte a születésnapját, míg a fehér mezes női csapat tükörsima sikert aratott a megyei rangadón Hódmezővásárhelyen.

Férfikézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 14. forduló: QSM Algyő (5.) – Békéscsaba (6.) 30-28 (18-12)

Domaszék, zárt kapuk mögött.
Vezette: Horváth Z., Simó.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass P. 7, Nagy 1, Morva, Vajna, Tóth, Branyiczki 4, Simon 2, Blaskó 2, Fekete 1, Temesvári 9, Magyar 4.
Vezetőedző: Pásztor István.

Pásztor István: – Két ellentétes félidőt játszottunk a fiatal, gyors játékot játszó Békéscsaba ellen. Az elsőben koncentráltan, kiváló védekezéssel sikerült nagyobb előnyt szereznünk. A szünet után a védekezésünk fellazult, támadásainkban több helyzet kimaradt. Figyelnünk kell arra, hogy hatvan percig koncentrálva kell játszanunk. Temesvári János, aki a meccsnapon ünnepelte születésnapját, vezére volt a csapatnak.

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 14. forduló: HLKC (2.)–FKSE Algyő (1.) 19-41 (7-22)

Hódmezővásárhely, Balogh Imsi sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
Vezette: Dáné, Gyimesi.
HLKC: Áncsán – Vörös 1, Földesi 1, Török 2, Kovács A., Bugnó 2, Ötvös 3,
Csere: Rácz G. (kapus), Prikler 3, Fehér 3, Klemm 1, Nagygyörgy, Blaskovics 2, Rácz V. 1.
Megbízott edző: ifj. Papp Mihály.
FKSE Algyő: Dobó – Zsilák 3, Niko­layenko 3, Ilyés 2, Csáki 2, Szepesi 7, Ladics 7, Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 4, Farkas 3, Rózsa 4, Aracsi 3, Vér, Gercsó 3.
Vezetőedző: Farkas József.

ifj. Papp Mihály: – Az Algyő bajnok­esélyeshez méltón nagy iramot diktált, amit nem tudtunk felvenni, így az első félidő végére kialakult egy nagyobb különbség. A második játékrészben már jobban játszottunk, védekezésben és támadásban egyaránt. A nagy különbségű vereség ellenére nem kell búslakodni, hiszen a fiatal csapatunk nem adta fel és voltak igen szép megoldásaink is. Az itt szerzett tapasztalatokat mindenképp tudjuk majd hasznosítani a későbbi meccsek során.

Farkas József: – Boldog vagyok. A csapatom megint kitett magáért, az első félidőben kitűnően játszott. Átalakult a HLKC kerete, de akkor is a második otthonában tudtunk magabiztos győzelmet aratni. A kapusok remekül védtek, stabilan védekeztünk, számos gyors gólt szereztünk. Alázatosak vagyunk, tudjuk, mi a célunk és mit akarunk elérni, nagyon örülök, hogy ennek a csapatnak lehetek a vezetőedzője. Sok munka vár még ránk, de ez nem rettent el minket a jövőben sem!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×