× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Dupla siker az NBII. Délkeleti csoportjában

|
2021. március 02. | Sport

Az NB II. Délkeleti csoportjában szereplő algyői női és férfi kézilabdacsapat is megnyerte a hétvégi meccsét. A férfiaknál Temesvári János 9 góllal ünnepelte a születésnapját, míg a fehér mezes női csapat tükörsima sikert aratott a megyei rangadón Hódmezővásárhelyen.

Férfikézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 14. forduló: QSM Algyő (5.) – Békéscsaba (6.) 30-28 (18-12)

Domaszék, zárt kapuk mögött.
Vezette: Horváth Z., Simó.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass P. 7, Nagy 1, Morva, Vajna, Tóth, Branyiczki 4, Simon 2, Blaskó 2, Fekete 1, Temesvári 9, Magyar 4.
Vezetőedző: Pásztor István.

Pásztor István: – Két ellentétes félidőt játszottunk a fiatal, gyors játékot játszó Békéscsaba ellen. Az elsőben koncentráltan, kiváló védekezéssel sikerült nagyobb előnyt szereznünk. A szünet után a védekezésünk fellazult, támadásainkban több helyzet kimaradt. Figyelnünk kell arra, hogy hatvan percig koncentrálva kell játszanunk. Temesvári János, aki a meccsnapon ünnepelte születésnapját, vezére volt a csapatnak.

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 14. forduló: HLKC (2.)–FKSE Algyő (1.) 19-41 (7-22)

Hódmezővásárhely, Balogh Imsi sportcsarnok, zárt kapuk mögött.
Vezette: Dáné, Gyimesi.
HLKC: Áncsán – Vörös 1, Földesi 1, Török 2, Kovács A., Bugnó 2, Ötvös 3,
Csere: Rácz G. (kapus), Prikler 3, Fehér 3, Klemm 1, Nagygyörgy, Blaskovics 2, Rácz V. 1.
Megbízott edző: ifj. Papp Mihály.
FKSE Algyő: Dobó – Zsilák 3, Niko­layenko 3, Ilyés 2, Csáki 2, Szepesi 7, Ladics 7, Csere: Törökné Aradi (kapus), Lovistyék 4, Farkas 3, Rózsa 4, Aracsi 3, Vér, Gercsó 3.
Vezetőedző: Farkas József.

ifj. Papp Mihály: – Az Algyő bajnok­esélyeshez méltón nagy iramot diktált, amit nem tudtunk felvenni, így az első félidő végére kialakult egy nagyobb különbség. A második játékrészben már jobban játszottunk, védekezésben és támadásban egyaránt. A nagy különbségű vereség ellenére nem kell búslakodni, hiszen a fiatal csapatunk nem adta fel és voltak igen szép megoldásaink is. Az itt szerzett tapasztalatokat mindenképp tudjuk majd hasznosítani a későbbi meccsek során.

Farkas József: – Boldog vagyok. A csapatom megint kitett magáért, az első félidőben kitűnően játszott. Átalakult a HLKC kerete, de akkor is a második otthonában tudtunk magabiztos győzelmet aratni. A kapusok remekül védtek, stabilan védekeztünk, számos gyors gólt szereztünk. Alázatosak vagyunk, tudjuk, mi a célunk és mit akarunk elérni, nagyon örülök, hogy ennek a csapatnak lehetek a vezetőedzője. Sok munka vár még ránk, de ez nem rettent el minket a jövőben sem!

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

×