× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

December közepén végleg bezárja algyői fiókját a Takarékbank, összevonják a szegedivel

|
2022. november 21. | Gazdaság

December 14-én délben végleg bezár a Takarékbank Zrt. algyői fiókja, összevonják azt a szegedi Széchenyi tér 3. szám alatt található fiókkal – közölte a pénzintézet a Rádió 88-cal. 

A Takarékbank közleménye szerint ATM-et sem üzemeltetnek a jövőben a nagyközségben, így legközelebb a szegedi fióknál lévő automatát tudják használni az ügyfelek. Egyébként azok, akik rendelkeznek a Takarék által kibocsátott bankkártyával, az algyői postahivatalban tudnak pénzt felvenni. A társaság azt javasolta az algyőieknek, hogy intézzék pénzügyeiket a Takarék Netbank felületén.

A bank egyébként épp a hetekben kapott 42 milliós bírságot, amiért egyáltalán nem vagy csak késve jelentett pénzmosásgyanús ügyleteket a hatóságok felé – ezt a Magyar Nemzeti Bank írta korábbi közleményében. A 2018. július 1-jén indult vizsgálatban azt ellenőrizték, hogy a bank mit tesz a pénzmosás és a terrorizmusfinanszírozás megelőzése érdekében.

A Takarékbank 2023 márciusától a formálódó Magyar Bankholding részeként működik tovább, ami a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesüléséből jön létre.

forrás: szegeder.hu (Legény Dániel)

 

További hírek

2022. december 06.-án 11:00-15:00 óra között lezárásra kerül a Tisza töltésének az algyői vasúti híd és az Algyői-főcsatorna közötti szakasza, az Algyői szvtp-en végzendő műszaki feladatok miatt. 

2022. december 02. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Gyevikult NKft. ügyvezető igazgatói álláshely betöltésére.

2022. november 29. | Önkormányzat Bővebben

Tájékoztatom a Tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2022. december 19. napjától 2023. január 6. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz.

2022. november 29. | Önkormányzat Bővebben

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk, az MVM Démász Áramhálózati Kft. a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni, az alábbi időszakokban és területeken. Ezen időszakokban a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

2022. november 29. | Gazdaság Bővebben

Nagy Martin mindig önzetlenül segített az embereknek, azt vallotta, hogy jót tenni jó! Emléke előtt tisztelegve októberben ételt osztottak algyői rászorulóknak. Martin édesapjának a célja minél több ember szemét felnyitni, hogy figyeljenek oda a körülöttük lévőkre, ez az akció is ezt szolgálta.

2022. november 23. | Napjaink Bővebben

×