× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

December közepén végleg bezárja algyői fiókját a Takarékbank, összevonják a szegedivel

|
2022. november 21. | Gazdaság

December 14-én délben végleg bezár a Takarékbank Zrt. algyői fiókja, összevonják azt a szegedi Széchenyi tér 3. szám alatt található fiókkal – közölte a pénzintézet a Rádió 88-cal. 

A Takarékbank közleménye szerint ATM-et sem üzemeltetnek a jövőben a nagyközségben, így legközelebb a szegedi fióknál lévő automatát tudják használni az ügyfelek. Egyébként azok, akik rendelkeznek a Takarék által kibocsátott bankkártyával, az algyői postahivatalban tudnak pénzt felvenni. A társaság azt javasolta az algyőieknek, hogy intézzék pénzügyeiket a Takarék Netbank felületén.

A bank egyébként épp a hetekben kapott 42 milliós bírságot, amiért egyáltalán nem vagy csak késve jelentett pénzmosásgyanús ügyleteket a hatóságok felé – ezt a Magyar Nemzeti Bank írta korábbi közleményében. A 2018. július 1-jén indult vizsgálatban azt ellenőrizték, hogy a bank mit tesz a pénzmosás és a terrorizmusfinanszírozás megelőzése érdekében.

A Takarékbank 2023 márciusától a formálódó Magyar Bankholding részeként működik tovább, ami a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesüléséből jön létre.

forrás: szegeder.hu (Legény Dániel)

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×