× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

ContiTech-Apátfalva – Algyő 3 : 0

|
2020. szeptember 14. | Sport

Apátfalva, 200 néző. Vezette: Dobai János – kiválóan (Bartucz, Kócsó).

Apátfalva: Köteles–Pataki, Varga V., Frank B. (Rékasi, 87.), Béres (László, 69.), Beke, Bartucz (Mátó, 82.), Kardos, Varga Cs., Juhász, Kóródi. Megbízott edző: Bány Tamás.
Algyő: Siska–Bozóki, Pénzváltó, Varga G. (Szil, 60.), Mészáros (Daróczi, 53.), Deák, Kovács M. (Molnár Sz., 65.), Lajkó, Fórizs (Heidrich, 65.), Molnár G. (Bozsóki, 74.), Jernei. Edző: Podonyi Norbert.

Gól: Frank B. (9., 84., az elsőt 11-esből), Kardos (16.).
Jók: mindenki, ill. Deák, Daróczi, Heidrich.
Kiállítva: Bozóki (72.).

Bány Tamás: – Egy nagyon jó mérkőzésen egy jó Algyőt, jó játékkal sikerült legyőznünk.

Podonyi Norbert: – Az ellenfél taktikailag és akaratban is fölénk nőtt, és fegyelmezetlenek is voltunk. Ha úgy küzdöttünk volna, mint Ulvicki Misi, akkor nem szenvedünk vereséget.

 

További hírek

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

×