Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2020

Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat 2020

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2019/2020. tanév második és a 2020/2021. tanév első félévére vonatkozóan. A Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Figyelem! Egy pályázni kívánó személy kizárólag egyszer tud regisztrálni az EPER-Bursa rendszerben, ezért kérjük, hogy fokozottan ügyeljen adatainak helyes megadására!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus rendszerben az adatlapot csak akkor véglegesítsék, ha minden adatot leellenőriztek, véglegesítés után nem lehetséges a javítás.

Az ellenőrzéshez használják a "PRÓBANYOMTATÁS" funkciót!

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázati kiírás és a csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők:

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2019. november 05.

Benyújtás módja: javasolt személyesen az Igazgatási és Szociális csoportnál ügyfélszolgálati időben, hétfőn, 8.00-15.00 óráig, szerdán 08.00-17.00 óráig és pénteken 8.00-12.00 óráig, vagy postai úton: Algyő Nagyközség Önkormányzata 6750 Algyő, Kastélykert u. 40.

További híreink

Kölcze Gabi hozta a pontot
Kölcze Gabi hozta a pontot

Igazi rangadót játszott Vásárhelyen a női csapatunk. Népes publikum előtt nagyon jól kezdtünk, négy-egyes előnyünknél a hazaiak mestere már az ötödik percben időt kért. Ezután sorra hagytuk ki a ziccereket, ebben Aracsi Vivien járt élen, igaz nem a saját posztján kellett játszania, így a 19. percben már a hazaiaknál volt az előny (6-5)...

V. Zsibongó Néptáncgála
V. Zsibongó Néptáncgála

Fantasztikus hangulatot varázsoltak a néptáncosok a Faluházba az V. Zsibongó Néptáncgálán.

Kettős meccsekkel folytatódtak a gyermek bajnokság fordulói
Kettős meccsekkel folytatódtak a gyermek bajnokság fordulói

A tizenegy éves fiúk és a 13 éves lányok is pályára léptek szombaton. Mindkét gárdánk egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a fordulót.

Gyerekszakácskönyvet írt Paskó atya családépítő céllal
Gyerekszakácskönyvet írt Paskó atya családépítő céllal

Eszközt adott a szülőknek új szakácskönyvével Paskó atya a családépítéshez. Azt kéri a felnőttektől, merjék beengedi a gyermek a konyhába, főzzenek-süssenek közösen, mert szükség van az ilyen családi élményekre is a teljes élethez.

1956-os forradalomra és szabadságharcra való megemlékezés
1956-os forradalomra és szabadságharcra való megemlékezés

A Pesti Zenés Színpad művészeivel emlékeztek meg a mai nap az 1956-os forradalomra és szabadságharcra a Szent Anna téren.