× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

|
2022. szeptember 27. |

Algyő Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve kiírja a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a településen állandó lakóhellyel rendelkező, teljes idejű (nappali tagozatos) felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánók („B” típusú pályázat) számára, a 2022/2023. tanév második és a 2023/2024. tanév első félévére vonatkozóan.

A Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Figyelem! Egy pályázni kívánó személy kizárólag egyszer tud regisztrálni az EPER-Bursa rendszerben, ezért kérjük, hogy fokozottan ügyeljen adatainak helyes megadására! Felhívjuk a figyelmet, hogy az elektronikus rendszerben az adatlapot csak akkor véglegesítsék, ha minden adatot leellenőriztek, véglegesítés után nem lehetséges a javítás. Az ellenőrzéshez használják a "PRÓBANYOMTATÁS" funkciót!
A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázóknak. A pályázati kiírás és a csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2022. november 3.

Benyújtás módja: javasolt személyesen az Igazgatási és Szociális csoportnál ügyfélszolgálati időben, hétfőn, 8.00-15.00 óráig, szerdán 08.00-17.00 óráig és pénteken 8.00-12.00 óráig, vagy postai úton: Algyő Nagyközség Önkormányzata (6750 Algyő, Kastélykert u. 40.)

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×