× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Boldogság és öröm kifejezése a művészetek nyelvén

|
2014. február 12. | Oktatás
Összművészeti fesztivált szerveztek idén január 20-22. között Mórahalmon a Homokháti Iskolaszövetség tagiskoláinak tanulói számára. A fesztivál célja: lehetőséget nyújtani a tehetséges gyerekeknek.

Az algyői iskola Vers, próza és képzőművészet kategóriában indult. Vers kategóriában Szekeres Laura 7. osztályos és Tóth Szilvia 5.b osztályos tanuló, Próza kategóriában Borbás Bálint 3.a osztályos tanuló arany minősítést kapott. Képzőművészet kategóriában Németh Éva 8.b osztályos tanuló bronz minősítést kapott. Felkészítő tanáraik: Újváriné Lőrincz Tünde, Huszkáné Németh Csilla és Süli Zsuzsanna.
 

További hírek

Szeptember elsején ünnepelte születésnapját, az algyői Bóbita Bölcsőde, ugyanis 2007 őszén nyitotta meg kapuit. Az intézmény az elmúlt 15 évben mintegy 400 kisgyermek számára biztosított ellátást.

2022. szeptember 24. | Bővebben

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

2022. szeptember 23. | Sport Bővebben

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló kormány rendelet bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

2022. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

×