× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az ipari park értékei

|
2014. június 24. | Gazdaság
Az Algyő Park Kft. múlt évéről szóló beszámolót is megvitatták az algyői önkormányzati képviselők. Ebben a 353 millió forint törzstőkével rendelkező cégben Algyő Nagyközség Önkormányzat 10 százalékos tulajdoni hányaddal rendelkezik. Megállapították, hogy tavaly márciusra befejeződött egy új raktárcsarnok beruházás. Ennek hátterében ott a társaság nyertes DAOP pályázata, amellyel 193 millió 720 ezer forint vissza nem térítendő uniós támogatással 387 millió 439 ezer forint értékű beruházást valósított meg. Tavaly elkezdték, idén befejeződik a földszintes ipari csarnok és az ehhez kapcsolódó szociális helyiségek és iroda építése is.

Folytatódott a terület benépesülése: például az APK építési telket adott el. Ugyanakkor az ingatlanok értékéből a telek értéke 428 millió 216 ezer forint volt és maradt, mert nem amortizálódik.

Tavaly helyezték üzembe a beruházások közül például a felújított búvárszivattyút, a fűkaszát, a klímaberendezést, kialakítottak egy mosodát, konyhabútort vásároltak, bővítettek egy csarnokot, korszerűsítették a fűtés egy részét, kamerás figyelő rendszert bővítettek. Kutatásfejlesztésre 4 millió 800 ezer forintot költöttek. A társaság adófizetési kötelezettsége 2013-ban 2 millió 437 ezer forint volt, a mérleg szerinti eredménye: 83 millió 276 ezer forint.
 

További hírek

2022. augusztus 9-én a Kastélykert u. 44 előtt csőtörés történt, ezért a Szegedi Vízmű Zrt. közlése alapján időszakos vízhiány tapasztalható a Géza utca és a Szamóca utca között. A hiba elhárítása folyamatban van, a javítás körülbelül 3 órát vesz majd igénybe.

2022. augusztus 09. | Gazdaság Bővebben

A magyar versenyzők négy érmet, közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján, írta az MTI. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka, Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 métert.

2022. augusztus 07. | Sport Bővebben

50 kilogrammnyi csirkehúst lopott a házból a 45 éves férfi.

2022. augusztus 05. | Rendőrség Bővebben

Szingapúrból érkeztek fiatal edzők az Algyői Vizisport Egyesülethez, hogy megnézzék, hogyan lehet egy ötletből egy remek egyesületet építeni. A fiatalok nagyon lelkesen és nyitottan ismerkednek a hazánkban működő kajak-kenu sport struktúrájával és az edzések módszertanával.

2022. augusztus 03. | Sport Bővebben

Befizetés, beiratkozás, szünet, családi délelőtt, ballagás a Bóbita Bölcsődében

2022. augusztus 01. | Oktatás Bővebben

×