× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az első vendégek

|
2015. február 03. | Gazdaság
Az utóbbi hónapokban sokan és sokféleképpen kérdezték ugyanazt. Hogy fog a Levendula Hotel megtelni élettel, hogyan lesznek vendégei? A kidolgozott marketing koncepcióban az egyik lehetséges megoldást a céges tréningek szervezése jelenti. Nagyon gyakoriak a kommunikációs, a csapatépítő és a vezetői tréningek is. Jómagam sok ilyen tréningen voltam, előbb persze, mint meghívott résztvevő, utóbb pedig már trénerként is. Idén úgy alakult, hogy lehetőségem nyílt részt venni egy kiválasztási tréning kidolgozásában és lebonyolításában. Mikor a megfelelő helyszínt kerestük, Algyőiként rögtön kézenfekvő megoldásnak tűnt a Levendula Hotel. Három éjszakát töltöttünk el, teljes ellátással. A Hotel nagyon szép, a mai kor igényeinek teljesen megfelel, modern, letisztult. Érdekes plusz, hogy a modern berendezési tárgyakon nagyon diszkréten jelennek meg a népi motívumok. Aki a folyosókon sétál a „Gyevi Bíró” sorait olvashatja a falakon. Bevallom, nekem nagyon tetszik a hotel. Persze joggal mondhatja bárki, elfogult vagyok. Vállalom. Ezért megkérdeztem a tréningen résztvevő diákokat, nekik hogy tetszett a hotel, hogy érezték magukat szeretett falunkban?

Virág (Budapest, gyógy- és sportmasszőr): Nagyon meglepődtem, hogy ilyen szép, egyedi stílusú szállodába jöttünk. Pozitív élmény volt az itt töltött három nap. A személyzet kedves, és segítőkész, az ételek pedig nagyon finomak voltak.

Alexandra (Szeged, logisztika): Kellemes meglepetés volt a szálloda. Kicsit én is algyőinek mondhatom magam, bár 4 éve elköltöztem Algyőről. Az itt töltött évek ellenére akármikor visszatérek, mindig tud valami újat mutatni a falu. A szálloda hangulata nagyon megnyerő, a személyzet kedves, az ételek pedig isteniek voltak. Örök élmény marad az itt töltött idő!

Gergő (Budapest, vendéglátás): A szálloda ideális hely a pihenni vágyóknak. Jó volt a fővárosi forgatagból ebben a kedves kis faluban eltölteni ezt a pár napot. Algyő színesebb hely lett ezzel a családias hangulatú szállodával. Még biztosan visszatérek!

Cintia (Pécs, turisztika): Az itt töltött idő alatt csupa pozitív érzéseim voltak. Ehhez nagyban hozzájárultak a szállodában megjelenő kedves, népi motívumok. …és sokkal nagyobbak a szobák, mint ahogy eddig más helyeken tapasztaltam!

Bence (Budapest, személyi edző): Ami legjobban tetszett a hotelban, az a hangulata. Minden részletéből családias hangulat sugárzik, olyan mintha a zalai nagymamámnál lennék!
 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzatnak kérésére a Gyeviép Nkft. munkatársai elkészítették az új bölcsődéhez szánt parkoló részt. Az épülettel szemben, az iskola vonalában mintegy 90 méter hosszan szórt útpadkát alakítottak ki.

2023. szeptember 21. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyő Foltvarrók Köre augusztus 26-án, szombaton ellátogatott a Magyar Foltvarró Céh által szervezett Országos Foltvarró Fesztiválra, Budapestre a Kultúrszövőgyárba.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

Napjainkban meglehetősen gyorsan kézhez kaphatunk bestseller könyveket a saját anyanyelvünkön. Ez olyan természetessé vált, hogy bele sem gondolunk, hogy egy viszonylag frissen megírt, több száz oldalas idegen nyelvű regény hogyan kerülhet az éjjeliszekrényünkre magyarul. A fordítás rejtelmeiről Illés Róbert, algyői műfordítóval beszélgettünk.

2023. szeptember 21. | Kultúra Bővebben

A szabadstrand területén új kikapcsolódási és sportolási lehetőség nyílt az oda érkezők számára. 936.000 forint kivitelezés összegből kialakításra került ott egy új strandkézilabda pálya.

2023. szeptember 20. | Sport Bővebben

Füzesy István és az ALTE idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a Tisza-Parti Partyt, amely nyolcadik alkalommal is nagy sikert aratott. Ezúttal a búcsú hétvégéjén várták a szabadstrandra a kikapcsolódni vágyókat.

2023. szeptember 20. | Napjaink Bővebben

×