× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az első vendégek

|
2015. február 03. | Gazdaság
Az utóbbi hónapokban sokan és sokféleképpen kérdezték ugyanazt. Hogy fog a Levendula Hotel megtelni élettel, hogyan lesznek vendégei? A kidolgozott marketing koncepcióban az egyik lehetséges megoldást a céges tréningek szervezése jelenti. Nagyon gyakoriak a kommunikációs, a csapatépítő és a vezetői tréningek is. Jómagam sok ilyen tréningen voltam, előbb persze, mint meghívott résztvevő, utóbb pedig már trénerként is. Idén úgy alakult, hogy lehetőségem nyílt részt venni egy kiválasztási tréning kidolgozásában és lebonyolításában. Mikor a megfelelő helyszínt kerestük, Algyőiként rögtön kézenfekvő megoldásnak tűnt a Levendula Hotel. Három éjszakát töltöttünk el, teljes ellátással. A Hotel nagyon szép, a mai kor igényeinek teljesen megfelel, modern, letisztult. Érdekes plusz, hogy a modern berendezési tárgyakon nagyon diszkréten jelennek meg a népi motívumok. Aki a folyosókon sétál a „Gyevi Bíró” sorait olvashatja a falakon. Bevallom, nekem nagyon tetszik a hotel. Persze joggal mondhatja bárki, elfogult vagyok. Vállalom. Ezért megkérdeztem a tréningen résztvevő diákokat, nekik hogy tetszett a hotel, hogy érezték magukat szeretett falunkban?

Virág (Budapest, gyógy- és sportmasszőr): Nagyon meglepődtem, hogy ilyen szép, egyedi stílusú szállodába jöttünk. Pozitív élmény volt az itt töltött három nap. A személyzet kedves, és segítőkész, az ételek pedig nagyon finomak voltak.

Alexandra (Szeged, logisztika): Kellemes meglepetés volt a szálloda. Kicsit én is algyőinek mondhatom magam, bár 4 éve elköltöztem Algyőről. Az itt töltött évek ellenére akármikor visszatérek, mindig tud valami újat mutatni a falu. A szálloda hangulata nagyon megnyerő, a személyzet kedves, az ételek pedig isteniek voltak. Örök élmény marad az itt töltött idő!

Gergő (Budapest, vendéglátás): A szálloda ideális hely a pihenni vágyóknak. Jó volt a fővárosi forgatagból ebben a kedves kis faluban eltölteni ezt a pár napot. Algyő színesebb hely lett ezzel a családias hangulatú szállodával. Még biztosan visszatérek!

Cintia (Pécs, turisztika): Az itt töltött idő alatt csupa pozitív érzéseim voltak. Ehhez nagyban hozzájárultak a szállodában megjelenő kedves, népi motívumok. …és sokkal nagyobbak a szobák, mint ahogy eddig más helyeken tapasztaltam!

Bence (Budapest, személyi edző): Ami legjobban tetszett a hotelban, az a hangulata. Minden részletéből családias hangulat sugárzik, olyan mintha a zalai nagymamámnál lennék!
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×