× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az első vendégek

|
2015. február 03. | Gazdaság
Az utóbbi hónapokban sokan és sokféleképpen kérdezték ugyanazt. Hogy fog a Levendula Hotel megtelni élettel, hogyan lesznek vendégei? A kidolgozott marketing koncepcióban az egyik lehetséges megoldást a céges tréningek szervezése jelenti. Nagyon gyakoriak a kommunikációs, a csapatépítő és a vezetői tréningek is. Jómagam sok ilyen tréningen voltam, előbb persze, mint meghívott résztvevő, utóbb pedig már trénerként is. Idén úgy alakult, hogy lehetőségem nyílt részt venni egy kiválasztási tréning kidolgozásában és lebonyolításában. Mikor a megfelelő helyszínt kerestük, Algyőiként rögtön kézenfekvő megoldásnak tűnt a Levendula Hotel. Három éjszakát töltöttünk el, teljes ellátással. A Hotel nagyon szép, a mai kor igényeinek teljesen megfelel, modern, letisztult. Érdekes plusz, hogy a modern berendezési tárgyakon nagyon diszkréten jelennek meg a népi motívumok. Aki a folyosókon sétál a „Gyevi Bíró” sorait olvashatja a falakon. Bevallom, nekem nagyon tetszik a hotel. Persze joggal mondhatja bárki, elfogult vagyok. Vállalom. Ezért megkérdeztem a tréningen résztvevő diákokat, nekik hogy tetszett a hotel, hogy érezték magukat szeretett falunkban?

Virág (Budapest, gyógy- és sportmasszőr): Nagyon meglepődtem, hogy ilyen szép, egyedi stílusú szállodába jöttünk. Pozitív élmény volt az itt töltött három nap. A személyzet kedves, és segítőkész, az ételek pedig nagyon finomak voltak.

Alexandra (Szeged, logisztika): Kellemes meglepetés volt a szálloda. Kicsit én is algyőinek mondhatom magam, bár 4 éve elköltöztem Algyőről. Az itt töltött évek ellenére akármikor visszatérek, mindig tud valami újat mutatni a falu. A szálloda hangulata nagyon megnyerő, a személyzet kedves, az ételek pedig isteniek voltak. Örök élmény marad az itt töltött idő!

Gergő (Budapest, vendéglátás): A szálloda ideális hely a pihenni vágyóknak. Jó volt a fővárosi forgatagból ebben a kedves kis faluban eltölteni ezt a pár napot. Algyő színesebb hely lett ezzel a családias hangulatú szállodával. Még biztosan visszatérek!

Cintia (Pécs, turisztika): Az itt töltött idő alatt csupa pozitív érzéseim voltak. Ehhez nagyban hozzájárultak a szállodában megjelenő kedves, népi motívumok. …és sokkal nagyobbak a szobák, mint ahogy eddig más helyeken tapasztaltam!

Bence (Budapest, személyi edző): Ami legjobban tetszett a hotelban, az a hangulata. Minden részletéből családias hangulat sugárzik, olyan mintha a zalai nagymamámnál lennék!
 

További hírek

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×