Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Áramszünet

Áramszünet

Algyő Nagyközség belterületén az NKM Áramhálózati Kft. saját finanszírozásában hálózatfejlesztési munkálatokat folytatott a 2019. október 24-25.; valamint 2019. november 4-6. és 25. napokon. A 2019. évi további munkákat, melyet az őszi szünetben végeztek volna,  az akkori lakossági kérelmek alapján a gyerekekre való tekintettel nem engedélyeztem, ezért azokat az elmaradt munkákat a 2020. évben fogják pótolni.

Ennek megfelelően 2020. január 20-22. és január 27-28. között, 8 óra és 14 óra közötti időszakban a hirdetményben felsorolt helyeken áramszünet várható, mely áramszünetről az érintett területen lakók a postaládájukban a Szolgáltatótól értesítést kapnak. A szolgáltató jelzése alapján a kivitelezés nem várhat tovább, mert ennek financiális oldalát még a tavalyi évben meg kellett képezniük. Kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy ha az áramszünet idején olyan probléma merülne fel, amelyet véleményük szerint az önkormányzatnak kellene megoldani, akkor keressék bátran a hivatal munkatársait.

Az áramszolgáltató által tervezett áramszünetekről az alábbi linken tudnak a lakosok tájékozódni: https://www.nkmenergia.hu/aram/pages/online/aramszunet.jsf?id=1300480

Molnár Áron, polgármester

kapcsolódó anyagok:

További híreink

Magyar Kultúra Napja
Magyar Kultúra Napja

Magyar Kultúra Napja

Már 5500-nál is többen laknak Algyőn
Már 5500-nál is többen laknak Algyőn

Jelentős fejlődés történt a Tisza-parti nagyközségben 2019-ben, ahol jövő nyáron vízilabda-medencét, ősszel pedig jégkorongcsarnokot avathatnak.

Újévi Hangverseny
Újévi Hangverseny

A Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskola szeretettel meghívja Önöket az Újévi Hangversenyére!

Igazgatási szünet
Igazgatási szünet

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően 2019. december 23. napjától 2019. január 6. napjáig az Algyői Polgármesteri Hivatalban igazgatási szünet lesz. Az igazgatási szünet alatt a rendes ügyfélfogadás szünetel.

Nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó zajvédelmi intézkedési terv tervezete
Nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó zajvédelmi intézkedési terv tervezete

A KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. elkészítette a nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó zajvédelmi intézkedési tervek tervezetét.