× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői kistermelők, kézművesek jelentkezését várjuk

|
2015. június 10. | Gazdaság
Várjuk azon számlaképes algyői kézművesek és kistermelők jelentkezését, akik saját terméket, szolgáltatást tudnak nyújtani a helyi lakosoknak, idelátogató vendégeknek, turistáknak, a Levendula Hotellal és az önkormányzattal együttműködve.

Ingyenes megjelenési lehetőséget kívánunk biztosítani az algyői vállalkozók részére!

Ehhez Kérjük, hogy a megújuló algyői honlaphoz, illetve a szerkesztés alatt álló turisztikai prospektushoz küldjenek a tevékenységükről, szolgáltatásukról, termékeikről egy rövid bemutatkozó anyagot, lehetőség szerint fényképpel, valamint elérhetőségekkel együtt.
 
A jelentkezéseket, illetve a bemutatkozó anyagokat az alpm@algyo.hu, sajtoreferens@algyo.hu e-mail címekre várjuk, illetve személyesen a Polgármesteri Hivatalban.
 

További hírek

Ismét Gyászol a Megyei Polgárőr Szövetség: Gulyás Sándor (1950-2021), az Algyői Polgárőr Egyesület elnöke, türelemmel viselt betegségben életének 70. évében elhunyt.

2021. április 10. | Napjaink Bővebben

Kemény kihívásoknak kellett megfelelnie Kiss Olivérnek. Az algyői kézilabda-játékvezető ugyanis nemrég a franciaországi olimpiai selejtezőcsoportban, majd húsvéthétfőn a férfi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben dolgozhatott.

2021. április 10. | Sport Bővebben

– A közelmúltban sajnálatos eset történt a kilátónál, megrongálták, ez pedig már nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, ezért komolyabban kell foglalkoznunk vele – közölte a közösségi oldalán közzétett videóban a polgármester.

2021. április 08. | Rendőrség Bővebben

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek a kézilabda Csongrád-Csanád megye második, harmadik vonalában.

2021. április 07. | Sport Bővebben

Nem változott érdemben Algyő idei költségvetése: a hárommilliárdos büdzsé nagyjából megfelel az elmúlt évek gyakorlatának, csak a szerkezete változik. Az idén tovább kell csökkenteni a település működtetésének kiadásait, és a fejlesztéseket is rangsorolni kellett.

2021. április 05. | Önkormányzat Bővebben

×