× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyői kistermelők, kézművesek jelentkezését várjuk

|
2015. június 10. | Gazdaság
Várjuk azon számlaképes algyői kézművesek és kistermelők jelentkezését, akik saját terméket, szolgáltatást tudnak nyújtani a helyi lakosoknak, idelátogató vendégeknek, turistáknak, a Levendula Hotellal és az önkormányzattal együttműködve.

Ingyenes megjelenési lehetőséget kívánunk biztosítani az algyői vállalkozók részére!

Ehhez Kérjük, hogy a megújuló algyői honlaphoz, illetve a szerkesztés alatt álló turisztikai prospektushoz küldjenek a tevékenységükről, szolgáltatásukról, termékeikről egy rövid bemutatkozó anyagot, lehetőség szerint fényképpel, valamint elérhetőségekkel együtt.
 
A jelentkezéseket, illetve a bemutatkozó anyagokat az alpm@algyo.hu, sajtoreferens@algyo.hu e-mail címekre várjuk, illetve személyesen a Polgármesteri Hivatalban.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×