× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

„Algyő, az én falum”

|
2013. július 22. | Kultúra

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Algyő Napja alkalmából második alkalommal hirdeti meg az „Algyő, az én falum” című pályázatát, melyben Algyőhöz kapcsolódó alkotásokat várunk.

Kategória: irodalmi alkotások (vers, próza, mese, visszaemlékezés). 10 éves kor felett bárki benevezhet 1 alkotással. A pályázat terjedelme maximum 3 gépelt oldal lehet. Díjazás: I., II., III. díj névre szóló gravírozott toll.

A pályázat 2013. szeptember 17-ig folyamatosan beküldhető az alábbi e-mail címre: mjuszti@gmail. com, vagy postai úton: Ménesi Lajosné, 6753 Szeged, Éva u. 14.

Kategória: kézműves alkotások (rajz, festmény, kép, üvegfestés, varrás, fafaragás, szövés, fonás, kerámia, tűzzománc). Bárki benevezhet 1 alkotással. Az elbírálásnál előnyben részesülnek a természetes anyagokból készült művek.

Díjazás: I. díj 5000 Ft értékű kézműves ajándékcsomag, II. díj: 4000 Ft értékű kézműves ajándékcsomag, III. díj: 3000 Ft értékű kézműves ajándékcsomag.

Az eredményhirdetés és a pályamunkák kiállítása október első felében lesz.

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×