× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

„Algyő, az én falum”

|
2013. július 22. | Kultúra

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Algyő Napja alkalmából második alkalommal hirdeti meg az „Algyő, az én falum” című pályázatát, melyben Algyőhöz kapcsolódó alkotásokat várunk.

Kategória: irodalmi alkotások (vers, próza, mese, visszaemlékezés). 10 éves kor felett bárki benevezhet 1 alkotással. A pályázat terjedelme maximum 3 gépelt oldal lehet. Díjazás: I., II., III. díj névre szóló gravírozott toll.

A pályázat 2013. szeptember 17-ig folyamatosan beküldhető az alábbi e-mail címre: mjuszti@gmail. com, vagy postai úton: Ménesi Lajosné, 6753 Szeged, Éva u. 14.

Kategória: kézműves alkotások (rajz, festmény, kép, üvegfestés, varrás, fafaragás, szövés, fonás, kerámia, tűzzománc). Bárki benevezhet 1 alkotással. Az elbírálásnál előnyben részesülnek a természetes anyagokból készült művek.

Díjazás: I. díj 5000 Ft értékű kézműves ajándékcsomag, II. díj: 4000 Ft értékű kézműves ajándékcsomag, III. díj: 3000 Ft értékű kézműves ajándékcsomag.

Az eredményhirdetés és a pályamunkák kiállítása október első felében lesz.

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×