× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Alapítványi bál

|
2014. február 11. | Oktatás
Az Algyői Általános Iskola Alapítványa és a Szülői Szervezete 2014. február 15-én (szombaton) 19 órai kezdettel idén is megrendezi a nagy hagyományokra visszatekintő Alapítványi bálját. A rendezvényre nagy izgalommal készülnek iskola diákjai, pedagógusai és a szülők is.

Az alapítványi bál védnöke: Herczeg József polgármester.

A belépőjegy ára: vacsorával 4600 Ft, vacsora nélkül 2000 Ft.

A belépő- és vacsorajegy, valamint a tombolaszelvény megvásárolható az algyői iskolában február 10-13. között 9-től 11 óráig és 14-től 17 óráig.

Ezúton kérik a szülők, a lakosság, a helyi vállalkozók és civil szervezetek segítségét is a tombolatárgyak összegyűjtéséhez, hiszen a bevétel az iskola alapítványát gazdagítja, amelyet erdei iskolák hazai és külföldi útjainak támogatására, versenyek lebonyolítására és díjazására, kül- és beltéri játékok megvásárlására szeretnének fordítani. A felajánlott tombola tárgyak leadhatók az iskolában munkaidőben: hétfőtől-péntekig 8-tól 16 óra 30 percig. Felajánlásaikat előre is köszönik.
 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×