× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Alapítványi bál

|
2014. február 11. | Oktatás
Az Algyői Általános Iskola Alapítványa és a Szülői Szervezete 2014. február 15-én (szombaton) 19 órai kezdettel idén is megrendezi a nagy hagyományokra visszatekintő Alapítványi bálját. A rendezvényre nagy izgalommal készülnek iskola diákjai, pedagógusai és a szülők is.

Az alapítványi bál védnöke: Herczeg József polgármester.

A belépőjegy ára: vacsorával 4600 Ft, vacsora nélkül 2000 Ft.

A belépő- és vacsorajegy, valamint a tombolaszelvény megvásárolható az algyői iskolában február 10-13. között 9-től 11 óráig és 14-től 17 óráig.

Ezúton kérik a szülők, a lakosság, a helyi vállalkozók és civil szervezetek segítségét is a tombolatárgyak összegyűjtéséhez, hiszen a bevétel az iskola alapítványát gazdagítja, amelyet erdei iskolák hazai és külföldi útjainak támogatására, versenyek lebonyolítására és díjazására, kül- és beltéri játékok megvásárlására szeretnének fordítani. A felajánlott tombola tárgyak leadhatók az iskolában munkaidőben: hétfőtől-péntekig 8-tól 16 óra 30 percig. Felajánlásaikat előre is köszönik.
 

További hírek

Szeptember elsején ünnepelte születésnapját, az algyői Bóbita Bölcsőde, ugyanis 2007 őszén nyitotta meg kapuit. Az intézmény az elmúlt 15 évben mintegy 400 kisgyermek számára biztosított ellátást.

2022. szeptember 24. | Bővebben

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

2022. szeptember 23. | Sport Bővebben

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló kormány rendelet bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

2022. szeptember 22. | Önkormányzat Bővebben

A település a rendszerváltás után önállósult, levált Szegedről. Azóta az itt olajkutakat működtető Moltól érkező iparűzési adónak köszönhetően gazdag településnek számít. Illetve: annak számított.

2022. szeptember 22. | Napjaink Bővebben

Felhívom a figyelmet, hogy a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendelt el – a csatolt térkép alapján – az alábbi területre

2022. szeptember 21. | Bővebben

×