Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Ahogy azt kell

Ahogy azt kell

Magabiztosan verte ellenfelét Gyomán a női csapatunk és minden bizonnyal a második helyen telel. Mindjárt az elején elléptek a mieink, majd tovább növelve az előnyt hozták a kötelezőt, ahogy azt kell!

Gyomaendrődi NKSE-Levendula Hotel FKSE-Algyő 20-33 (6-17)

Gyoma 100 néző. Vezette: Nyitrai, Tóth.
FKSE: KÖLCZE- Kozma, Draxler 4, SZEPESI 6/2, Rózsa 1, Gercsó 5, ARACSI 5. Csere: Hernádi (kapus) VÉR 2, Pocsai 5, Zsilák 2, Ilyés 2, Lovistyék, Egervári 1. Edző: Avar György.
Kiállítások: 2 ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/2 ill. 4/2.

Avar György: - Szezon zárásként az első félidőben magabiztos játékot mutatva hoztuk a két pontot. Hogy szép legyen a szurkolók karácsonya

A szombat délután a kézilabdáról szólt Algyőn. Először a serdülők nyertek magabiztosan, majd az ifik raboltak pontot nagy szívvel, végül a felnőttek egy nagyon szoros félidő után nyerték meg a meccsüket tízzel. Szegény nyíregyháziak utaztak több, mint ötszáz kilométert oda-vissza, s csupán egy pontot vihettek magukkal három meccsről.
Az utánpótlásról később, nézzük a felnőtteket. Egy szemre erős vendégcsapat, nagy iramú első félidőt produkált, amelyhez felzárkóztak a mieink, így döntetlennel zárult. Olyan gyors volt a játék, hogy a két sípos ember alig tudta követni. Szünetben megkérdeztem Grandjean Gabit, a vendégek kapusedzőjét, hogy egy ilyen kerettel, miért csak hét pontjuk van. Sejtelmesen mosolygott. A választ a mieink mutatták meg a második félidőben. Kiss Olivér régi énjét mutatta a folytatásban, Mezei Beni lubickolt és Dolezsál Karesz mellett, Csányi Ricsi is felnőtt melléjük, hogy a szélsőinket ne is említsem. A végén mindenki ját5éklehetőséget kapott, így edző, játékos és néző is boldogan zárhatta az évet, tizenkét pontunkkal ötödiknél lejjebb nem telelünk.
 
ContiTech FKSE-Algyő- NyÍregyházi SN Kft 37-27 (16-16)

Algyő 200 néző, vezette: Budai-Bock, Wenzel
FKSE: KISS O.- BALDA 6, MEZEI 9/3, Bajorhegyi, Árpási 3, Varsandán, TEMESVÁRI 5. Csere: Nagy M. (kapus), MAGYAR 5, DOLEZSÁL 3, Tóth, Valaczkai 1, Pál 2, CSÁNYI 3, Vass, Tőkés. Edző: Herbert Gábor.
Kiállítások:  6 ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/3 ill. 1/1

Herbert Gábor: - Akkora gát szakadt át, hogy amitől a kő legördült azt szerintem Szegeden is hallani lehetett. Gratulálok a fiúknak! Minden szurkolónknak, szimpatizánsunknak kellemes Karácsonyt és boldog új évet kívánok!

További híreink

Polgármesteri Hivatal zárva tartása
Polgármesteri Hivatal zárva tartása

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2019. december 7. napján, szombaton a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Pontot hagytunk Hatvanban
Pontot hagytunk Hatvanban

Szinte végig a hazaiak vezettek, de a mieink mindig felzárkóztak. A második félidőben ellépett a Hatvan hattal, de az 59. percben még 23-22 volt az állás, és megvolt a lehetőségünk a döntetlenre, de kimaradt a ziccer. Jövő héten be kell húzni a Nyíregyháza elleni meccset, s akkor pozitív lesz a szaldó.

Hét perces gólcsend sokba került
Hét perces gólcsend sokba került

Az ötvenharmadik percben 28-26-ra vezettek a mieink, de a végét nagyon elrontották.

Egy vereséggel, de az élen zárta az idényt az U 12-es fiú csapatunk
Egy vereséggel, de az élen zárta az idényt az U 12-es fiú csapatunk

A szó szoros értelmében, hisz az őszi idény legutolsó meccsén szenvedte el az egyetlen vereséget a nagy rivális Pick Szeged első csapata ellen. A két csapat első idei találkozóján a mieink nyertek 23-20-ra, így a két csapat összevetésében a Szeged áll jobban egy góllal, de ha az összes meccs gólkülönbségét nézzük, akkor a mieink a jobbak 202-es pozitívummal, a Szeged 181-ével szemben. Folytatás jövőre.

Decemberi bérlet árusítás
Decemberi bérlet árusítás

Decemberi bérlet árusítás: dec. 4.-5.