× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Tiszába csúszott, és életét vesztette a kutyasétáltatás közben, Algyőről eltűnt idős hölgy

|
2023. május 18. | Rendőrség

Kutyasétáltatás közben eltűnt egy 79 éves hölgy Algyőről – írtuk meg kedden, miután több Szeged365 olvasó is segítséget kért a keresésben. Szerdán azonban nem hivatalos forrásainktól úgy értesültünk, hogy a keresett személy sajnos belecsúszott a Tiszába, és életét vesztette. Információink szerint ma reggel találták meg.

Mindezekkel párhuzamosan a rendőrség is visszavonta a korábban közzétett felhívást. “A 2023. május 16-án közzétett felhívásunk aktualitását vesztette” – írták szerdán délelőtt a szerkesztőségünknek. 

Az Eltűnt Személyek Keresése nevű facebook oldal azt írja, hogy nem ma, hanem a keddi napon a Tisza felől egy házaspár motorcsónakból vette észre a hölgyet a partnál becsúszva a vízbe, de az életén már sajnos nem tudtak segíteni. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja halál körülményeit. 

forrás: szeged365.hu

 

További hírek

Már november 25-e előtt megkezdtük a készülődést a Gyevikult Nkft. által szervezett adventi kézműves programjára. Hiszen a rendezvény egyik foglalkozása a mézeskalács házikó készítés volt. A másik programelemünk ajtódísz készítés volt.

2023. december 05. | Kultúra Bővebben

Székelyhídon került sor a XVII. Érmelléki Kórustalálkozóra, melyen immár másodjára vett részt az Algyői Búzavirág Dalkör.

2023. december 04. | Kultúra Bővebben

A közlekedési szokások és igények megismerése érdekében Algyő vonatkozásában elkészült egy mobilitási kérdőív, amely két irányt érint, egyrészt a lakosságit (Algyő belterület), illetve a munkahelyit (MOL ipartelep, Jura Ipari Park).

2023. december 02. | Önkormányzat Bővebben

Az Algyői Nőegylet idén is csodaszép adventi koszorút készített a községnek.

2023. december 02. | Napjaink Bővebben

Budapesten, a Szent Gellért Csarnokban rendezték meg a 2. Zen Power Taekwon-do Kids Hatpróba nevű versenyt, ahol az utánpótláskorú harcművészek mérethették meg magukat küzdelem, formagyakorlat, erőmérő, elmélet, gyorsaság és speciáltechnika állomásokon.

2023. december 01. | Sport Bővebben

×