Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

A szívüknek köszönhetik a pontot, ha már kiengedték kezükből a győzelmet.

A szívüknek köszönhetik a pontot, ha már kiengedték kezükből a győzelmet.

A szívüknek köszönhetik a pontot, ha már kiengedték kezükből a győzelmet.

Furcsa őszön van túl az ifi csapatunk. Az elején bajnokesélyesnek látszott, majd gödörbe került, viszont ezzel a döntetlennel egy pontra vannak a dobogótól. Prislinger Tibi nem akart külön kiemelni senkit, az egész csapat nagybetűs a számára!

Férfi ifjúsági bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- NyÍregyházi SN Kft 29-29 (16-13)

Algyő 100 néző, vezette: Kovács, Papp
FKSE: Boróczky – Kremer 2, Mészáros 3, Tóth 3, Bajusz 6, Vass 7, Csóti 8/1. Csere: Szèll, Hódi (kapusok) Míg, Pintér, Nagy, Szilasi. Edző: Prislinger Tibor
Kiállítások: 8 ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/1ill. 0.
Prislinger Tibor: - Igazi rangadót játszottunk a Nyíregyháza ellen. Hullámzó volt, a teljesítmény és a véleményem is a mérkőzésről. Megint elmentünk öttel azután sikerült megverni magunkat és a végén újra diadalmaskodni sikerült. Nyert a szív, ami a jövőre nézve is példát mutat, reméljük, hogy tudunk fejlődni és jövőre az éremért tudunk harcolni.
 
Végre egy olyan meccs, amikor nem kellett izgulni a győzelemért.

Az elején elléptek a fiaink és négy gólnál egyszer sem engedték közelebb, ellenfelüket. Negyed órával a vége előtt volt közte tíz is (34-24), de fontosabb volt, hogy mindenki játszhasson. A gárda hat győzelemmel és öt vereséggel a hatodik helyen telel.

Férfi serdülő bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- Nyíregyházi SN Kft 34-27 (18-12)

Algyő 75 néző, vezette: Kovács, Papp
FKSE: HÓDI- Farkas 4, PINTÉR 10/3, MADARÁSZ 7, Üveges 3, Szekeres 2, Szilasi 6. Csere: Kürti 1, Czeglédi 1/1, Bakacsi, Gyürki, Hangai. Edző: Kovács Bence.
Kiállítások: 8 ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 6/6.

Kovács Bence: - Ügyesen es fegyelmezetten játszottunk minimális hibákkal az egész mérkőzés alatt. Mondtam mar ezt korábbi meccsek után is, ha így kézilabdázunk, bárki ellen felvesszük a kesztyűt. Ezt az állapotot kell minél többször felszínre hoznunk. Kis pihenő következik, es februárban folytatjuk. Gratulálok a CSAPATNAK és köszönjük a szurkolást! Nem utolsó sorban pedig a srácok, és az Egyesület nevében is Bekes Kellemes Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!  

Hatodik helyen telelnek a lányaink

Női ifjúsági bajnokság, NB III J csoport: Gyomaendrődi NKSE- FKSE-Algyő 36-36 (20-22)

Gyoma 50 néző. Vezette: Mezei, Takács.
FKSE: BODOR- Lantos, ÁCS ZS. 1/1, BÉKÉSI 4, MIRCSE 7, SULYOK 13/1, SZTACHÓ 4. Csere: Szilágyi (kapus) Czifra 5, Savanya 2, Igaz, Megyeri, Belovai. Edző: Draxler Orsolya.
Kiállítások: 8  ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2 ill. 3/2.
 
Draxler Orsolya: - Büszke vagyok a lányokra! Végig fegyelmezetten játszottak. Sajnos még mindig sok a technikai hiba a játékosok számával ellentétben, de a következő szezonig azon leszünk, hogy ezeket az apró dolgokat kijavítsuk! Gratulálok, úgy gondolom igazságos döntetlen született egy kiélezett mérkőzésen.

További híreink

Ingyenes képzési lehetőség Algyőn
Ingyenes képzési lehetőség Algyőn

Ingyenes képzési lehetőség Algyőn

Kamerarendszer a temetőben
Kamerarendszer a temetőben

A Gyeviép Nkft. dolgozói folyamatosan munkálkodnak valamin. Ennek köszönhetően elkészült a kamerarendszer és a közvilágítás kiépítése a temetőben. 12 kandelábert és összesen 27 kamerát helyeztek el, így a temető minden szegletét szemügyre lehet venni.

Ahogy azt kell
Ahogy azt kell

Magabiztosan verte ellenfelét Gyomán a női csapatunk és minden bizonnyal a második helyen telel. Mindjárt az elején elléptek a mieink, majd tovább növelve az előnyt hozták a kötelezőt, ahogy azt kell!

Polgármesteri Hivatal zárva tartása
Polgármesteri Hivatal zárva tartása

Tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2019. december 7. napján, szombaton a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Pontot hagytunk Hatvanban
Pontot hagytunk Hatvanban

Szinte végig a hazaiak vezettek, de a mieink mindig felzárkóztak. A második félidőben ellépett a Hatvan hattal, de az 59. percben még 23-22 volt az állás, és megvolt a lehetőségünk a döntetlenre, de kimaradt a ziccer. Jövő héten be kell húzni a Nyíregyháza elleni meccset, s akkor pozitív lesz a szaldó.