× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek

|
2021. április 07. | Sport

Tovább menetelnek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 15. forduló : FKSE Algyő–Szarvas 32–21 (18–8)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Nagy L., Szekeres.
FKSE Algyő: Dobó – Szepesi 3, Farkas 2, Vér, Lovistyék 6, Csáki 2, Ilyés 5.
Csere: Aradi (kapus), Zsilák 1, Nikolayenko 5, Balázs, Rózsa 1, Gercsó 1, Vass 2, Ladics 2, Aracsi 2. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Nem a legjobb oldalunkat mutattuk. Az első félidőben már nagy különbségű vezetésre tettünk szert, amivel újabb két pontot tudtunk begyűjteni. Boldog vagyok, hogy ismét nyertünk, a jelenlegi helyzet mellett örülünk, hogy játszhatunk. Büszke vagyok a csapatra, hogy hétről hétre ilyen kitartó és küzd a sikerért. Öt mérkőzésünk maradt, továbbra is ezen az úton haladunk tovább, küzdünk a bajnoki címért és a hibátlan mérlegért!

Lerohanásgólokkal nyertek

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 7. forduló : QSM Algyő (5.) – Tigrisek Csongrádi KSE (11.) 31–16 (17–10)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Parádi, Ujhelyi.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass 5, Vajna 1, Blaskó 3, Temesvári 8, Magyar 9, Fekete, Csóti 3, Pintér 2, Míg. Edző: Pásztor István.
Tigrisek Csongrádi KSE: Csernák 2, Kis B. 2, Kovács D. 1, Kocsis, Huszák 5, Losonc 3, Palágyi 1, Kovács A. 1, Korom 1. Játékos-edző: Losonc László.

Pásztor István: – Ismét egy halasztott mérkőzést játszottunk a hárompontos Csongrád ellen. Most is több hiányzónk volt betegségek miatt, de a fiatalokkal kiegészülve sikerült megvalósítani, amit kértem. Védekezésben mélységben határozott fellépésekkel akadályoztuk meg az ellenfél gyors játékát, hibára kényszerítettük őket. Az volt a célunk, hogy labdákat szerezzünk és könnyű gólokat szerezzünk rendezetlen védelem ellen. Ez sikerült, így magabiztos sikert arattunk.
Losonc László: – Nagyon kevesen tudtunk csak elmenni a meccsre, de 20 percig tartottuk a lépést az Algyővel. Ezután elfáradtunk, de ha jobb lett volna a helyzetkihasználásunk, akkor szorosabb mérkőzést játszhattunk volna.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

A kerti munkát és a gyerekek kinti játékát egyaránt zavarják a méhek Algyőn, sokan félnek tőlük. Éppen ezért egyeztetésre hívta a helyi méhészeket az önkormányzat, és ellenőrizték a szabályok betartását is. Közös megoldást találtak.

2021. június 16. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából a Szempair Kft. légi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközségben a következő területeken.

2021. június 16. | Önkormányzat Bővebben

Az óvodába járó gyermekek létszámának növekedésével arányosan vált egyre zsúfoltabbá a játszóudvar, éppen ezért nevelőközösségünk elhatározta, hogy gazdagabbá, változatosabbá varázsolja az udvari játékeszközöket.

2021. június 14. | Oktatás Bővebben

Két autó, egy Volkswagen Passat és egy Mercedes karambolozott szombat este fél 8 körül az Algyői úton, a MOL kútnál, Szeged irányában. Az egyik autó felborult, jelenleg is a feje tetején van, a helyszínen lévő olvasóinktól úgy tudjuk, sérült is van.

2021. június 13. | Rendőrség Bővebben

Algyői séta címmel nyílt tárlata a Faluházban a szegedi Nap-Fény Fotókörnek. A kör tagjai tavaly nyáron többször is a községbe kirándultak, ekkor kapták lencsevégre például a tájház kiállítását, a helyi fodrászt és kiemelkedő épületeket is a településen.

2021. június 12. | Kultúra Bővebben

×