× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek

|
2021. április 07. | Sport

Tovább menetelnek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 15. forduló : FKSE Algyő–Szarvas 32–21 (18–8)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Nagy L., Szekeres.
FKSE Algyő: Dobó – Szepesi 3, Farkas 2, Vér, Lovistyék 6, Csáki 2, Ilyés 5.
Csere: Aradi (kapus), Zsilák 1, Nikolayenko 5, Balázs, Rózsa 1, Gercsó 1, Vass 2, Ladics 2, Aracsi 2. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Nem a legjobb oldalunkat mutattuk. Az első félidőben már nagy különbségű vezetésre tettünk szert, amivel újabb két pontot tudtunk begyűjteni. Boldog vagyok, hogy ismét nyertünk, a jelenlegi helyzet mellett örülünk, hogy játszhatunk. Büszke vagyok a csapatra, hogy hétről hétre ilyen kitartó és küzd a sikerért. Öt mérkőzésünk maradt, továbbra is ezen az úton haladunk tovább, küzdünk a bajnoki címért és a hibátlan mérlegért!

Lerohanásgólokkal nyertek

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 7. forduló : QSM Algyő (5.) – Tigrisek Csongrádi KSE (11.) 31–16 (17–10)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Parádi, Ujhelyi.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass 5, Vajna 1, Blaskó 3, Temesvári 8, Magyar 9, Fekete, Csóti 3, Pintér 2, Míg. Edző: Pásztor István.
Tigrisek Csongrádi KSE: Csernák 2, Kis B. 2, Kovács D. 1, Kocsis, Huszák 5, Losonc 3, Palágyi 1, Kovács A. 1, Korom 1. Játékos-edző: Losonc László.

Pásztor István: – Ismét egy halasztott mérkőzést játszottunk a hárompontos Csongrád ellen. Most is több hiányzónk volt betegségek miatt, de a fiatalokkal kiegészülve sikerült megvalósítani, amit kértem. Védekezésben mélységben határozott fellépésekkel akadályoztuk meg az ellenfél gyors játékát, hibára kényszerítettük őket. Az volt a célunk, hogy labdákat szerezzünk és könnyű gólokat szerezzünk rendezetlen védelem ellen. Ez sikerült, így magabiztos sikert arattunk.
Losonc László: – Nagyon kevesen tudtunk csak elmenni a meccsre, de 20 percig tartottuk a lépést az Algyővel. Ezután elfáradtunk, de ha jobb lett volna a helyzetkihasználásunk, akkor szorosabb mérkőzést játszhattunk volna.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×