× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A nők tovább meneteltek, a férfiak pedig lerohanásgólokkal nyertek

|
2021. április 07. | Sport

Tovább menetelnek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 15. forduló : FKSE Algyő–Szarvas 32–21 (18–8)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Nagy L., Szekeres.
FKSE Algyő: Dobó – Szepesi 3, Farkas 2, Vér, Lovistyék 6, Csáki 2, Ilyés 5.
Csere: Aradi (kapus), Zsilák 1, Nikolayenko 5, Balázs, Rózsa 1, Gercsó 1, Vass 2, Ladics 2, Aracsi 2. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Nem a legjobb oldalunkat mutattuk. Az első félidőben már nagy különbségű vezetésre tettünk szert, amivel újabb két pontot tudtunk begyűjteni. Boldog vagyok, hogy ismét nyertünk, a jelenlegi helyzet mellett örülünk, hogy játszhatunk. Büszke vagyok a csapatra, hogy hétről hétre ilyen kitartó és küzd a sikerért. Öt mérkőzésünk maradt, továbbra is ezen az úton haladunk tovább, küzdünk a bajnoki címért és a hibátlan mérlegért!

Lerohanásgólokkal nyertek

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 7. forduló : QSM Algyő (5.) – Tigrisek Csongrádi KSE (11.) 31–16 (17–10)

Domaszék, zárt kapuk mögött. Vezette: Parádi, Ujhelyi.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass 5, Vajna 1, Blaskó 3, Temesvári 8, Magyar 9, Fekete, Csóti 3, Pintér 2, Míg. Edző: Pásztor István.
Tigrisek Csongrádi KSE: Csernák 2, Kis B. 2, Kovács D. 1, Kocsis, Huszák 5, Losonc 3, Palágyi 1, Kovács A. 1, Korom 1. Játékos-edző: Losonc László.

Pásztor István: – Ismét egy halasztott mérkőzést játszottunk a hárompontos Csongrád ellen. Most is több hiányzónk volt betegségek miatt, de a fiatalokkal kiegészülve sikerült megvalósítani, amit kértem. Védekezésben mélységben határozott fellépésekkel akadályoztuk meg az ellenfél gyors játékát, hibára kényszerítettük őket. Az volt a célunk, hogy labdákat szerezzünk és könnyű gólokat szerezzünk rendezetlen védelem ellen. Ez sikerült, így magabiztos sikert arattunk.
Losonc László: – Nagyon kevesen tudtunk csak elmenni a meccsre, de 20 percig tartottuk a lépést az Algyővel. Ezután elfáradtunk, de ha jobb lett volna a helyzetkihasználásunk, akkor szorosabb mérkőzést játszhattunk volna.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×