× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Volánbusz felfüggesztette az algyői kihelyzett bérletárusítást

|
2020. december 01. | Önkormányzat

A járványügyi helyzetre való tekintettel a kihelyezett algyői bérletértékesítést a Volánbusz felfüggeszti.

A bérletek megváltása a Szegeden az alábbi bérletpénztárakban lehetséges:

  • Szeged autóbusz-állomás(Szeged Mars tér)
  • Szeged Tarján Víztorony tér bérletpénztár
  • Szeged Budapesti krt. 4. bérletpénztár

A 2021.évre felhasználható dolgozói utalványok csak  a Faluház kistermében vehetők át (az orvosi rendelő felöli hátsó bejáratnál). Az átvétel feltétele állandó algyői lakcím(lakcímkártya bemutatása). Időpont: 2020.12.02 és 2020.12.03. mindkettő nap: 9-17 óráig.

A  szakmunkás, közép és felsőfokú intézménybe járó tanulók online oktatása miatt ingyenes bérletet nem biztosított.

Az Algyői Általános Iskola (Szegedről kijáró) és a speciális nevelésű igényű alapfokú intézménybe járó tanulók az ingyenes bérleteket átvehetik továbbra is a Faluház kistermében a fenti időpontokban.

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×