× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A lányok a hibák után belelendültek, míg a férfiak tudatosan kézilabdáztak

|
2021. március 30. | Sport

Tudatosan kézilabdáztak

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 17. forduló: QSM Algyő (5.)–Kiskunmajsa (9.) 41–36 (21–18)

Domaszék, zárt kapuk mögött.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass 12, Vajna 2, Blaskó 7, Temesvári 6, Magyar 7, Fekete 2, Simon, Branyiczki 4, Morva, Csóti 1, Pintér, Míg. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – A több kapott gól ellenére nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Gyors és tudatos kézilabdát játszottunk, jó befejezésekkel. Átlövőink a távoli zónából voltak eredményesek, beálló és szélső posztról is kevés hibával értékesítettük a helyzeteket.

Hibák után belelendültek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 16. forduló: Szeghalom (8.)–FKSE Algyő (1.) 23–44 (14–22)

FKSE Algyő: Dobó 3 – Szepesi 7, Csáki 4, Rózsa, Ladics 4, Zsilák 2, Nikolayenko 4. Csere: Balázs 2, Vér, Boros 1, Aracsi 3, Gercsó 2, Vass 1, Farkas 4, Ilyés 4, Lovistyék 3. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Sajnos több hibát vétettünk az elején, de sikerült rendezni a sorokat a szünetig, ezután a szokásos tempó jellemzett minket. Mindenki hozzátett a győzelemhez, periódusokban nagyon fegyelmezettek voltunk és nagyon stabilan védekeztünk. Gratulálok Boros Pankának is a bemutatkozó góljához.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

×