× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A lányok a hibák után belelendültek, míg a férfiak tudatosan kézilabdáztak

|
2021. március 30. | Sport

Tudatosan kézilabdáztak

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 17. forduló: QSM Algyő (5.)–Kiskunmajsa (9.) 41–36 (21–18)

Domaszék, zárt kapuk mögött.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass 12, Vajna 2, Blaskó 7, Temesvári 6, Magyar 7, Fekete 2, Simon, Branyiczki 4, Morva, Csóti 1, Pintér, Míg. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – A több kapott gól ellenére nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Gyors és tudatos kézilabdát játszottunk, jó befejezésekkel. Átlövőink a távoli zónából voltak eredményesek, beálló és szélső posztról is kevés hibával értékesítettük a helyzeteket.

Hibák után belelendültek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 16. forduló: Szeghalom (8.)–FKSE Algyő (1.) 23–44 (14–22)

FKSE Algyő: Dobó 3 – Szepesi 7, Csáki 4, Rózsa, Ladics 4, Zsilák 2, Nikolayenko 4. Csere: Balázs 2, Vér, Boros 1, Aracsi 3, Gercsó 2, Vass 1, Farkas 4, Ilyés 4, Lovistyék 3. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Sajnos több hibát vétettünk az elején, de sikerült rendezni a sorokat a szünetig, ezután a szokásos tempó jellemzett minket. Mindenki hozzátett a győzelemhez, periódusokban nagyon fegyelmezettek voltunk és nagyon stabilan védekeztünk. Gratulálok Boros Pankának is a bemutatkozó góljához.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Végéhez értek a Csongrád-Csanád megyei labdarúgó-bajnokságok az ifjúságiaknál: a B csoportban komoly harcot hozhat az idény második fele, és az őszi bajnoki cím kérdése is nyitott.

2021. december 02. | Sport Bővebben

A lényeg, hogy nyertek a férfiak, míg a női csapat mindenben alul maradt Orosházán.

2021. december 02. | Sport Bővebben

Az Algyői Nőegylet a hagyományokhoz híven idén is elkészítette a falu adventi koszorúját. A csodálatos alkotás adventben a Fő teret dísziti.

2021. november 30. | Kultúra Bővebben

Évek óta a Tisza-parton az egyik hajótárolóban „parkolt” az olimpiai bajnok Kopasz Bálint gyerekkori hajója, amelyet a három évvel ezelőtt megalakult Algyői Vízisport Egyesület árverésre bocsátott.

2021. november 29. | Sport Bővebben

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

2021. november 29. | Sport Bővebben

×