× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A lányok a hibák után belelendültek, míg a férfiak tudatosan kézilabdáztak

|
2021. március 30. | Sport

Tudatosan kézilabdáztak

Férfi kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 17. forduló: QSM Algyő (5.)–Kiskunmajsa (9.) 41–36 (21–18)

Domaszék, zárt kapuk mögött.
QSM Algyő: Széll, Boróczky (kapusok), Vass 12, Vajna 2, Blaskó 7, Temesvári 6, Magyar 7, Fekete 2, Simon, Branyiczki 4, Morva, Csóti 1, Pintér, Míg. Edző: Pásztor István.

Pásztor István: – A több kapott gól ellenére nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Gyors és tudatos kézilabdát játszottunk, jó befejezésekkel. Átlövőink a távoli zónából voltak eredményesek, beálló és szélső posztról is kevés hibával értékesítettük a helyzeteket.

Hibák után belelendültek

Női kézilabda, NB II., Délkeleti csoport, 16. forduló: Szeghalom (8.)–FKSE Algyő (1.) 23–44 (14–22)

FKSE Algyő: Dobó 3 – Szepesi 7, Csáki 4, Rózsa, Ladics 4, Zsilák 2, Nikolayenko 4. Csere: Balázs 2, Vér, Boros 1, Aracsi 3, Gercsó 2, Vass 1, Farkas 4, Ilyés 4, Lovistyék 3. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Sajnos több hibát vétettünk az elején, de sikerült rendezni a sorokat a szünetig, ezután a szokásos tempó jellemzett minket. Mindenki hozzátett a győzelemhez, periódusokban nagyon fegyelmezettek voltunk és nagyon stabilan védekeztünk. Gratulálok Boros Pankának is a bemutatkozó góljához.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×